Διαβατός Ημαθίας

Θεσσαλονίκη: Την έθαψαν ζωντανή και πέθανε από ασφυξία στο φέρετρο

Ένα απίστευτο, μακάβριο θρίλερ βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη
, με μια 49χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται πως "ζωντάνεψε" λίγη ώρα μετά την κηδεία της και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αλλά πέθανε από ασφυξία πριν προλάβουν να τη βγάλουν από το φέρετρο.Υπάλληλος του κοιμητηρίου της Περαίας που είχε αναλάβει την ταφή της δήλωσε πως μετά την αποχώρηση των συγγενών που την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία, ο ίδιος καθώς και δύο νεαροί που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση άκουσαν τη γυναίκα να χτυπάει το φέρετρο μέσα από τη γη και να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια.
Έντρομοι, οι τρεις άνδρες άρχισαν να σκάβουν αλλά όταν έφτασαν να ανοίξουν το φέρετρο, ήταν αργά. Όπως κατέθεσαν ο υπάλληλος και οι δύο νεαροί μάρτυρες, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, αλλά με ανοικτά τα μάτια και το στόμα, κάτι που ενισχύει την εκτίμηση ότι είχε θαφτεί ζωντανή και πέθανε από ασφυξία, στην προσπάθειά της να βγει από το φέρετρο. Ο ένας από τους δύο νεαρούς λιποθύμησε από την ένταση της στιγμής.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου βεβαίωσε τον θάνατο της γυναίκας. Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται πως θα ρίξει φως στη μυστηριώδη όσο και μακάβρια υπόθεση με τη διενέργεια της νεκροψίας και νεκροτομής.
Η οικογένεια του θύματος δήλωσε την πρόθεση να προσλάβει δικό της ιατροδικαστή – πραγματογνώμονα, ενώ προαναγγέλλει πως σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η τραγική ιστορία, θα στραφεί εναντίον των γιατρών ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Θεσσαλονίκης, που είχαν βεβαιώσει τον θάνατο της 49χρονης λίγες ώρες νωρίτερα.
Η γυναίκα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της ανατολικής Θεσσαλονίκης, πάσχοντας από καρκίνο του ήπατος και νωρίς χθες το πρωί οι γιατροί είχαν βεβαιώσει τον θάνατό της, χορηγώντας μάλιστα το σχετικό πιστοποιητικό θανάτου, το οποίο ανέφερε ως αιτία θανάτου τον καρκίνο.
Η κηδεία της έγινε στις 6:30 το απόγευμα στο κοιμητήριο της Περαίας.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!