Διαβατός Ημαθίας

Θα «σπάσει ταμεία» το νέο τηλεοπτικό σίριαλ του ΑΝΤ1 που γυρίζεται στην Ημαθία

ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ.

Ξεκίνησαν στην Ημαθία τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα το κανάλι του Μίνωα Κυριακού θα παρουσιάσει ένα εκπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ το οποίο και θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο και θα έχει τίτλο «εκδρομή» με πρωταγωνίστρια την Λίνα Σακκά. Η καινούργια αυτή σειρά θα έχει την υπογραφή της Στέλλας Βασιλαντωνάκη, ενώ την σκηνοθεσία της πρωτότυπης για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα θα κάνει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης. Ποια είναι όμως η υπόθεση του σίριαλ;
Δώδεκα άτομα επισκέπτονται έναν ορεινό, απομονωμένο ξενώνα. Αποκλείονται λόγω κακοκαιρίας. Κανείς τους δεν μπορεί να φύγει. Μάλιστα κάποιοι εξαφανίζονται με περίεργο τρόπο, ενώ άλλοι εντοπίζονται νεκροί. Κι όμως, τελικά γνωρίζονται μεταξύ τους. Για την ώρα έχουν εγκριθεί 16 επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες. Ο ΑΝΤ1 με αυτή την σειρά επιχειρεί να πουληθεί και εκτός Ελλάδας... ,Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο μαγυτικό Βέρμιο της Νάουσας και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλου του τηλεπτικού κοινού της Ελλάδας!!!

πηγή: 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»