Διαβατός Ημαθίας

Μ.Μπόλαρης: Πορευόμαστε αυτοδιοικητικά κι ανεξάρτητοι στην υπηρέτηση των πολιτών της περιφέρειας

Ευχαριστώ τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Απόστολο Πάνα για την μέχρι χτες συνεργασία, καθώς και για την πρωτοβουλία του να θέσει εαυτόν εκτός παράταξης. Κατανοώ αυτήν την ενέργειά του ως αναπόφευκτη, από τον διορισμένο ως ειδικό σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας.

Είναι σαφές ότι η παράταξή μας «Κεντρική Μακεδονία – Μέτωπο Ανάπτυξης» έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά με επίκεντρο ενδιαφέροντος τα σωρευμένα προβλήματα της Περιφέρειάς μας και των πολιτών της.
Η ανεξάρτητη δημοκρατική πορεία μας ενοχλεί φανερά την συγκυβέρνηση και όσους έχουν σχέση εξάρτησης από αυτήν. Κατανοούμε και τις δικές τους επανειλημμένες απέλπιδες παρασκηνιακές παρεμβάσεις που πέσαν στο κενό.
Στην κρίσιμη αυτή εποχή, έχουμε αποφασίσει να υπηρετήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τους χειμαζόμενους συμπολίτες της Περιφέρειάς μας και τον τόπο. Την απόφασή μας αυτή την θέτουμε στην δική τους κρίση και ΜΟΝΟ και όχι στις επιταγές απαξιωμένων επιτελείων ή συμφερόντων.

Μάρκος Μπόλαρης
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»