Διαβατός Ημαθίας

2014 μια χρονιά δοκιμής των παιχτών...

Ο ήλιος του 2014 ανέτειλε τελικά ...
Οι μέρες δόξης και των Cayenne, έχουν περάσει.
Ο άρχοντας της ασφάλτου είναι νεκρός με δίχως νούμερα, με το subwoofer να παραμένει σιωπηλό. 
Οι πλαστικές κάρτες χρησιμεύουν μόνο για υποστήριγμα σε τραπέζι που κουνάει, μια και άκυρες από καιρό χάσανε την αίγλη τους.
Η τηλεόραση σταμάτησε να μας δείχνει αίμα, μια και ασχολείται πια με τον Sulejman και τον Άκη.


Οι δημοσιογράφοι "έκπληκτοι" μας μεταδίδουν τις ειδήσεις μια και αυτοί, ούτε είδαν ούτε είχαν ακούσει ποτέ τίποτα για μίζες και χρήμα κάτω από το τραπέζι.
Εμείς, χωρισμένοι σε ομαδούλες που νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε, αντιπολιτευόμαστε τον εαυτό μας, μη έχοντας με κάτι άλλο σοβαρό να ασχοληθούμε.
Βλαμμένοι, μέτριοι, yesmen, γατζωμένοι σε καρέκλες, ζαχαρώνουν τα οπίσθια μας, τα οποία κουνούσαμε χθες βράδυ στην Παολα και τον Παντελίδη, ξοδεύοντας κάτι μαύρα χρήματα που είχαμε καβατζώσει, μην κόβοντας αποδείξεις η κλέβοντας στο ζύγι...
Για μερικούς, η κατσίκα του γείτονα είναι ψόφια πια και γι άλλους ο γείτονας με την κατσίκα μετακόμισε στην παραμεθόριο της Εκάλης κι έτσι γλυτώσανε από την όψη της κατσίκας και λυτρώθηκαν από την ζήλια τους.
Οι νέοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με το πτυχίο τους θα βρουν δουλειά, καλά αμειβόμενη και πως ότι ακούν δεν τους αφορά. Είναι όλα "κομπλέ"...
Οι εφημερίδες εξακολουθούν να βάζουν από κραγιόν μέχρι φούστες και μπλούζες "επώνυμων" σχεδιαστών μπας και πουλήσουν κανα φύλλο...
Ότι πάρεις 5 ευρώ...κι ίσως κερδίσεις και 10.000 ευρώ.
Όλα ρολάρουν σύμφωνα με το manual...

Oι μισοί ονειρεύονται καθαρισμό ή ανατροπή του παιχνιδιού και οι άλλοι μισοί νομίζουν ότι μετέχουν στον πραγματικό αγώνα!
Αλίμονο όμως, διότι κανείς δεν έχει αντιληφθεί, ότι πρόκειται για φιλικό που δοκιμάζονται όλοι οι παίχτες. Ο πραγματικός αγώνας δεν άρχισε ακόμα. Θα αρχίσει μόλις κλείσουν οι νέες ενδεκάδες.
Όλοι εμείς, θα καλεστούμε με νέες σημαίες και κασκόλ να φωνάξουμε από την κερκίδα ΩΣΑΝΑ! στους νέους σωτήρες....και φτου κι απ την αρχή....
καλή χρονιά
Έλενα Μπαρτζού
Mpoyrmpoy Lithras
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»