Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2013

Διαβατός Ημαθίας

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ : Κίνημα Δράσης, Πράξης και Αποτελέσματος ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Τελείωσε το πάρτυ κύριοι της Κυβέρνησης  και του κρατικοδίαιτου Τραπεζικού Συστήματος !!!  Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΑ, ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ  ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ : https://www.facebook.com/ group s/ypervasi/ 232446806937006/ ΕΞΟΔΑ ΑΓΩΓΗΣ : 50 ΕΥΡΩ Κατάθεση στο Λογαριασμό : ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5029-021448-849  ΙΒΑΝ : GR10 0172 0290 0050 2902 1448 849 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 26001 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E MAIL ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ : kinima.ypervasi@gmail.com 1. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2. ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ.ο ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ ΓΙΑ

Ποιος φοβάται την τεχνολογία; Σίγουρα όχι η ελληνική Dionic!

Τεχνολογία…αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας καθημερινά. Και πόσο χαιρόμαστε όταν ακούμε καλά νέα για ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Ο λόγος για την  Dionic , τον αμιγώς ελληνικό όμιλο εταιρειών που προχωρά σε ανασυγκρότηση και μεταξύ άλλων  ενισχύει τις τεχνολογικές της δραστηριότητες.

Δικάζεται σήμερα ο Μ. Λιάπης...

Εικόνα
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο οδηγείται σήμερα ο Μιχάλης Λιάπης που την Τρίτη συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες.

Ζωντανός στην Βουλγαρία ο ΑΛΕΞ...

Εικόνα
Η εφημερίδα NEWSBOMB αύριο έχει πρωτοσέλιδο την υπόθεση ΑΛΕΞ της Βέροιας,με τίτλο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ο ΑΛΕΞ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ,λέει η εφημερίδα «ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ο ΑΛΕΞ»

Όμιλος DIONIC και …εισαγωγές τουριστών!

Εικόνα
Η βαριά βιομηχανία της χώρας μας είναι αδιαμφισβήτητα ο τουρισμός. Κι όμως είναι ένας ακόμα τομέας που δεν τον έχουμε εκμεταλλευτεί στο έπακρο και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Λίγες εταιρίες και ακόμα λιγότεροι φορείς έχουν

Καλώς ήρθατε στο site του Διαβατού..!