Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2013

Διαβατός Ημαθίας

Εξωγήινοι Προσπαθούν Να Κατευνάσουν Την Οργή Του Ήλιου;

Εικόνα
Ο ηλιακός κύκλος, σύμβολο δύναμης και εξουσίας, φαίνεται να έχει εισέλθει σε μια ασυνήθιστη φάση της χειμερίας νάρκης, ίσως μιας φαινομενικής ηρεμίας πριν από τις χειρότερες καταιγίδες. Φαίνεται σαν «κάποιος» να χειρίζεται τη δυναμική των διαδικασιών πυρηνικής σύντηξης στον ήλιο, πιθανώς μειώνοντας την "αγριότητα" που όλοι οι επίγειοι επιστήμονες έλαβαν ως δεδομένη για την περίοδο αυτή.

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΕΒΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΧΡΥΣΟ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ...

Εικόνα
ΧΡΥΣΟΣ (απόσπασμα άρθρου,Νοέμβρης του 2010) Μια γνωστή μου επιχειρηματίας που ζει και εργάζεται στη Νέα Βαβυλώνα μου είπε ότι οι Εβραίοι μαζεύουν βιαστικά κίτρινο μέταλλο. “Έχει γεμίσει η Αμερική αγγελίες,” μου είπε, “του τύπου : αγοράζω χρυσό σε οποιαδήποτε μορφή και σε τόπ τιμές… Είχα στο σπίτι μου κάτι σκουπίδια, ξέρεις στραβωμένα βραχιόλια, κομμένες αλυσίδες,

Τέλος το επίδομα γάμου από Δευτέρα

Εικόνα
Tην κατάργηση του επιδόματος γάμου αντιμετωπίζουν από τη Δευτέρα, 1 Απριλίου, περίπου 300 χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα μετά τη λήξη και της τρίμηνης μετενέργειας της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Ετοιμάζουν τέλος 70 ευρώ το μήνα στις συντάξεις

Εικόνα
Η τρόικα με την κάθοδό της στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες "απειλεί" για νέα μέτρα. Ηδη στην κυβέρνηση έχει προκληθεί πανικός, καθώς κατατίθενται σενάρια για νέα μέτρα, με βασικό ένα νέο "κούρεμα" των συντάξεων κατά 70 ευρώ το μήνα ανά συνταξιούχο.

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΟΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ - ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

Εικόνα
Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας

Σήμερα ο Ατρόμητος μέσα στον Αγ. Γεώργιο...

Εικόνα
Τρεις στροφές απέμειναν για το φινάλε του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ

Πέφτει η αυλαία στην Δ' Εθνική του 3ου ομίλου..

Εικόνα
Πέφτει την Κυριακή η αυλαία στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής. Πρόκειται για τα τελευταία ματς στην ιστορία της κατηγορίας, αφού από τη νέα περίοδο η Δ' Εθνική καταργείται και δημιουργείται η μεγάλη Γ' Εθνική. Όσον αφορά το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο, ίσως ήταν το πιο...άνοστο φέτος. Από πολύ νωρίς έγινε γνωστή η αναδιάρθρωση και το ότι θα ανέβουν κατηγορία επτά ομάδες και χάθηκε το ενδιαφέρον στην κορυφή αφού όλες οι καλές ομάδες είχαν εξασφαλισμένη την άνοδο.

Ξαφνική άνοδος παρατηρήθηκε στις τιμές του αρνιού στα τέλη της περασμένης εβδομάδας φλερτ με τα 6 ευρώ για το αρνί

Εικόνα
Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η άνοδος αυτή συνδέεται με την αυξημένη ζήτηση για αρνιά, λόγω του Πάσχα των Καθολικών  (31 Μαρτίου) ή αν πρόκειται απλά για μια «κόντρα» μεταξύ εμπόρων την οποία ενίσχυσαν με τη διαπραγματευτική τους στάση συγκεκριμένοι τσελιγκάδες του κάμπου με μεγάλα «σημάδια».

Μέσω της ΔΕΗ θα εισπράττεται και το 2013 το χαράτσι

Εικόνα
«Η δέσμευση μας ήταν ότι θα είναι αισθητά χαμηλότερο το χαράτσι για το 2013,ο τρόπος είσπραξης μάλλον θα είναι ο ίδιος», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. 

Έτσι θα μας φυλακίσουν ! Η παγίδα με τον ΑΦΜ

Εικόνα
Ηλεκτρονική παγίδα στήνει στους πολίτες το υπουργείο Οικονομικών χρησιμοποιώντας τον ΑΦΜ, στον οποίο σύντομα θα «καθρεφτίζεται», εκτός από τη φορολογική κατάσταση, το σύνολο των χρεών προς το Δημόσιο και τις τράπεζες, η πλήρης περιουσιακή κατάσταση του φορολογουμένου μαζί με όλες τις δοσοληψίες που πραγματοποιεί καθημερινά.

ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΑΙΓΙΣ. ΑΝΑΛΥΣΙΣ..

Εικόνα
Αμυντικό και επιθετικό όπλο του Διός. Ως αμυντικό όπλο έπαιζε ρόλο ασπίδας και αποτροπής. Ως επιθετικό, συμπύκνωνε τα σύννεφα και προκαλούσε καταιγίδες με αστραπές και κεραυνούς. Η αιγίδα ήταν σαν θώρακας που την φορούσε ο Δίας στο στήθος του και ήταν κατασκευασμένη απο το δέρμα της αιγός Αμάλθειας.

5 αρώματα για να ενισχύσετε την διάθεσή σας

Εικόνα
Η αίσθηση της όσφρησης είναι πιθανώς η πιο ισχυρή απ’ τις πέντε αισθήσεις. Μπορεί να ξεχωρίζει ανάμεσα σ’ εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικά αρώματα και ν’ ανιχνεύει την αόριστη μυρωδιά ενός αρώματος που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ξεχασμένες αναμνήσεις βαθιά κρυμμένες μέσα στον χρόνο.

Τροφές που …καίνε το λίπος

Εικόνα
 by Νικομάνη Σπυριδούλα Διαιτολόγος Διατροφολ όγος Όλοι μας προσπαθούμε διαρκώς να χάσουμε κάποια κιλά ή να διατηρήσουμε το τέλειο σώμα που με πολύ κόπο αποκτήσαμε…Στο ξεκίνημα κάθε δίαιτας όλα είναι τέλεια! Τα κιλά πέφτουν, οι πόντοι μειώνονται…η διάθεση μας ανεβαίνει και η προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και την υγεία μας ενισχύεται…

Μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα

Εικόνα
Tη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Ανάπτυξης στην πρόταση της ΕΣΕΕ για μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς από τη Μεγάλη Τετάρτη στην Τρίτη του Πάσχα ανακοίνωσε το υπουργείο.

Bεντέτα Χρυσαυγιτών - αναρχικών

Εικόνα
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών χθες το βράδυ στο κέντρο της Ξάνθης είχε ως αποτέλεσμα ένα άτομο να μεταφερθεί αιμόφυρτο στο νοσοκομείο. Η βεντέτα μεταξύ των δύο πλευρών μετρά ήδη δεκάδες επεισόδια στη θρακική πόλη και παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, με πολλούς να εκφράζουν φόβους ότι θα θρηνήσουμε θύματα.

Οι 8 "αθάνατες τροφές" χωρίς ημερομηνία λήξης! Καλό είναι να τις γνωρίζουμε... Έρχονται δύσκολοι καιροί...

Εικόνα
Εκείνο το ρύζι με ημερομηνία παραγωγής 1982 που ξέμεινε στο ράφι της κουζίνας και θα  Και δεν είναι μόνο το ρύζι. Σε μια εποχή που είμαστε πλέον απολύτως πεπεισμένοι ότι τα πάντα γύρω μας έχουν ημερομηνία λήξεως, η φύση φροντίζει να μας δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας: υπάρχει και κάτι που διαρκεί για πάντα: 8 αθάνατα προϊόντα «βρυκόλακες» (όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν οι επιστήμονες) της διατροφικής αλυσίδας…

Με 18 δισ. ευρώ θα ενισχυθεί η ελληνική γεωργία έως το 2020

Εικόνα
Με περισσότερα από 18 δισ. ευρώ αναμένεται να υποστηριχθεί η ελληνική γεωργία έως το 2020, στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, οι διαπραγματεύσεις για την οριστικοποίηση του πλαισίου της οποίας, εκτιμάται, ότι είναι πιθανό να έχουν ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, τόνισε την Τετάρτη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης, σε συνέντευξη Τύπου για την εξέλιξη των συζητήσεων σχετικά με τη νέα ΚΑΠ και τις θέσεις της χώρας μας.

Ξεφόρτωσαν τα πάνω απο 5 δις ευρώ στη Κύπρο με ...Ελικόπτερα και τεθωρακισμένα

Εικόνα
Στις 4 σήμερα το απόγευμα αφίχθη αεροπλάνο τύπου Μπόινγκ 737, πραγματικό «φρούριο», συμφερόντων Δανίας από την Μπολόνια που μετέφερε τα χρήματα. Το ποσό παρέμεινε αδιευκρίνιστο, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι κυμαίνεται μεταξύ 5 - 10 δις ευρώ.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ - Η τρόικα στέλνει μισθοφόρους στην Κύπρο για να προστατέψει τις τράπεζές "της"

Εικόνα
Mισθοφόρους στέλνει η τρόϊκα στην Κύπρο για να προστατέψει τις τράπεζες των οποίων Συγκεκριμένα , όπως αναφέρει το Reuters 180 οπλισμένοι άνδρες της βρετανικής εταιρεία G4S, του μεγαλύτερου διεθνή ομίλου ένοπλων φρουρών ασφαλείας, ταξιδεύουν ήδη για Κύπρο προκειμένου να αναλάβουν από αύριο την φύλαξη των τραπεζών και να ενωθούν με το εκεί κλιμάκιο της εταιρείας.

Έλληνες αγρότες, σε λίγο τα χωράφια σας θα ανήκουν στους Γερμανούς!!!

Εικόνα
Γράφει ο Πελασγός ο Μιλήσιος Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Κύπρο, αποτελεί τελεσίγραφο προς την Κίνα από το Τέταρτο Ράιχ, πως για γεωπολιτικά παιχνίδια στη λεκάνη της Μεσογείου να απευθύνονται στο Βερολίνο.

Τάγμα Ισλαμιστών με αποστολή την... Άλωση της Θεσσαλονίκης

Εικόνα
-Το πονηρό σχέδιο των Τούρκων (αντίστοιχο με όσα έγιναν στην Θράκη) για τη δημιουργία «μουσουλμανικών κατηχητικών» με το κάλυμμα του «πολιτιστικού συλλόγου». -Σχεδιάζουν «απόβαση» και στην Αθήνα. -Απαιτούν δικό τους θρησκευτικό κέντρο ως αντάλλαγμα για το Οικουμενικό Πατριαρχείο!

Υπάρχουν τελικά οι Έλληνες Θεοί ;

Εικόνα
Λίγο ως πολύ μας είναι γνωστοί οι Έλληνες Θεοί, οι Θεοί των προγόνων μας . Ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς σήμερα δεν τους θεωρούμε ως αληθινούς Θεούς. Τους βλέπουμε μάλλον ως ήρωες γοητευτικών, γοητευτικότατων ιστοριών - των μύθων - παρά ως πρόσωπα

3ος Γύρος Λίμνης Αλιάκμονα (2013 – VERIA Fun Run)

Εικόνα
Ο Μορφωτικός-Αθλητικός Σύλλογος Βεροίας «Ημαθίων», έχοντας υπόψη τη δυνατότητα συνεισφοράς του αθλητισμού στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη της περιοχής, καθιέρωσε από το έτος 2011, τον ετήσιο «Γύρο της Λίμνης» του Αλιάκμονα, κατά τα πρότυπα διοργανώσεων που είναι

Τα καλά, τα κακά και τα πανάσχημα..

Εικόνα
Του Γιάννη Βαρουφάκη   Τα καλά • Αντίθετα με την απαράδεκτη αρχική απόφαση του Eurogroup, τουλάχιστον τώρα γίνεται σεβαστή η δημόσια εγγύηση των καταθέσεων κάτω των €100 χιλιάδων.

Αμέσως το 50% έως ότου βγει η σύνταξη

Εικόνα
Νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο ο εργαζόμενος που βγαίνει στη σύνταξη θα μπορεί να

Υπάρχουν πουτ@νες στην Βουλή..

Εικόνα
«Θα έκαναν τα πάντα αυτές οι πουτάνες που κυκλοφορούν στην Βουλή, είναι απαράδεκτο», με αυτή τη φράση-σοκ ο γνωστός Ιταλός τραγουδιστής και συνθέτης, Φράνκο Μπατιάτο, ο οποίος ασχολείται ενεργά με την πολιτική

13χρονος μαχαίρωσε τον θείο του γιατί πήγε να τον βιάσει

Εικόνα
Συμπλοκή μεταξύ τσιγγάνων το βράδυ της Δευτέρας στον καταυλισμό της Βαλόγουρνας στο Παγκράτι στη Λαμία. Ένας 13χρονος μαχαίρωσε τον θείο του, γιατί όπως ο ίδιος κατήγγειλε λίγο αργότερα προσπάθησε να τον βιάσει.

Βεργίνα: Τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι, έπεσε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ

Εικόνα
Τροχαίο ατύχημα έγινε σήμερα τα ξημερώματα μέσα στο χωριό της Βεργίνας, όταν νεαρός με το μηχανάκι του, όπως λένε οι πληροφορίες μας έπεσε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ με το αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να τον πάνε στο νοσοκομείο...  

Πάμε στοίχημα “Την βγάζει δεν την βγάζει ο Σόιμπλε”..

Εικόνα
Η ευρωπαϊκή ληστοσυμμορία τρέμει την απάντηση της ρωσικής μαφίας Το να κλέψεις είναι μία ενέργεια που απαιτεί τρόπο, εάν θέλεις να αποφύγεις ποινικές τις συνέπειες. Το να κλέψεις όμως από τον κόσμο της παρανομίας είναι κάτι περισσότερο από παράτολμο, αφού σε περίπτωση «αποτυχίας» γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν πρόκειται να βρεθείς μπροστά σε κάποιο δικαστήριο για να… τιμωρηθείς.

Δείτε πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Επανάσταση (1821) στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Εικόνα
Γράφουν οι Κατσουλάκος Θεόδωρος και Τσαντίνης Κώστας Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και καταδεικνύει τον τρόπο που …

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, Η ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ "ΟΧΙ" ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ;

Εικόνα
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη Το ρεζουμέ αυτών που ακούμε στα ευρωπαϊκά κανάλια είναι ότι παρά τον "ηρωισμό" της κυπριακής βουλής και το ΟΧΙ στην τρόϊκα, οι Ρώσοι πούλησαν τους Κύπριους και τους έριξαν στο στόμα του λύκου, αφού δεν υπάρχει τελικά άλλη λύση παρά μόνο αυτό που λέει η τρόϊκα .

Ο ελληνικός καφές «διαβατήριο» μακροζωίας

Εικόνα
Ο πλούσιος σε πολυφαινόλες και μέτριος σε ποσότητα καφεΐνης ελληνικός καφές φαίνεται ότι ενισχύει τη μακροζωία, σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη σε κατοίκους της Ικαρίας.

Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων ;

Εικόνα
Έχετε σκεφτεί ποτέ πού οφείλεται η ξαφνική έκρηξη της τεχνολογίας από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά;  Πώς προέκυψαν τα επιστημονικά θαύματα, η δημιουργία αόρατων μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πανίσχυρων όπλων, οι τεχνικές

CHIP RFID (ΤΣΙΠ). ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ?

Εικόνα
ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ? ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ HAARP ? ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ. Όλοι έχουμε ακούσει για το περίφημο CHIP (ΤΣΙΠ) που ετοιμάζονται να τοποθετήσουν σε όλους τους ανθρώπους (…αν θα προλάβουν). Τι είναι όμως αυτό? Πως λειτουργεί και πως τροφοδοτείται?

Ημαθία: Σύλληψη στην Παλαιά Λυκόγιαννη για ναρκωτικά

Εικόνα
Συνελήφθησαν (22.03.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπ ός 75 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας 47 ετών , για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ρώσικα όργια... στη Κύπρο...

Εικόνα
Το ραντεβού είχε δοθεί για το βράδυ της Τετάρτης στο “7 Seas” σε μια βραδιά που ήταν μόνο για γυναίκες. Στην πρόσκληση αυτή, ανταποκρίθηκαν περίπου 100 Ρωσίδες, που φόρεσαν τις ψηλοτάκουνες Louboutin γόβες τους και λικνίζονταν στο ρυθμό της μουσικής, πίνοντας κοκτέιλ βότκας, σαμπάνια Cristal ή ακόμα και λίγο και από τα δύο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της DailyMail. 

Έρχεται μεγάλο γεγονός ;

Εικόνα
Έβαλα ν'ακούσω τον Κόλλιερ, αλλά πριν τον Κόλλιερ, ο οικοδεσπότης της εκπομπής μίλησε με τον Αστροφυσικό Jim MdCanney και αυτά που ειπώθηκαν τα θεωρώ πολύ σημαντικά, όχι θεωρίες, φαντασιώσεις κλπ.

Δίσκος από πηλό λέει πως ένας αστεροειδής κατέστρεψε τα Σόδομα πριν από 5.000 χρόνια»!

Εικόνα
Ένα δισκίο αργίλου που έχει βασανίσει τους επιστήμονες για περισσότερο από έναν αιώνα, έχει χαρακτηριστεί ως η επιβεβαίωση της μαρτυρίας ενός... αστεροειδή που κατέστρεψε τις βιβλικές πόλεις Σόδομα και Γόμορρα πριν από 5.000 χρόνια.

Oδηγία-σοκ των Ρώσων - Πάρτε τα λεφτά σας από τις ευρωπαικές τράπεζες!

Εικόνα
Εγκύκλιος-σοκ του Ρωσικού ΥΠΕΞ στους πολίτες της Ρωσίας -Πάρτε τα χρήματά σας από τις Ευρωπαικές Τράπεζες γιατί κινδυνεύετε να τα χάσετε

Φάβα: ένας διατροφικός και νηστίσιμος «θησαυρός»

Εικόνα
Η φάβα, αποτελεί το κατ' εξοχήν μεσογειακό έδεσμα και σε περιόδους νηστείας είναι το ιδανικό υποκατάστατο του κρέατος. Με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα, ας εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας αυτή την θρεπτική τροφή. 

Η Αρχαιοελληνική Αντίληψη Περί Πατρίδας και ο Σημερινός Ευτελισμός της

Εικόνα
 H περί πατρίδας πολιτική αντίληψη των κλασικών ελλήνων και η νεώτερη προπαγανδιστική διαστροφή της σε “πατριωτισμό”, “εθνική ενότητα” και “εθνική ομοψυχία” Οι έλληνες δεν μάχονταν για «ιδέες», «ιδανικά» και άλλες ιδεολογικοποιημένες (αυτ)απάτες, αλλά για απόλυτα καθορισμένες και χειροπιαστές σημασίες, όπως  η πόλη – πατρίδα.

Πασχαλινές κατασκευές..

Εικόνα
Καλή διασκέδαση και φέτος με νέες  πασχαλινές ιδέες για κατασκευές! Κλικ στις εικόνες για οδηγίες!

Οντότητες από την Κούφια Γη έκαναν διάλογο με έναν Βασιλιά ;;;

Εικόνα
Έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί στις φημολογούμενες συναντήσεις του Αμερικανού προέδρου Ντουάιτ Αϊζενχάουερ με εξωγήινες οντότητες, το 1947. Ο ίδιος ο «Άικ» δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτές, ούτε υπήρξε κάποια επίσημη παραδοχή…

Παρουσιάζεται σήμερα το «κερκυραϊκό πρωινό»

Εικόνα
Ελληνικό πρωινό το Σάββατο το... απόγευμα θα προσφέρουν οι ξενοδόχοι της Κέρκυρας σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων του νησιού.

Ο πρώτος Ατρόμητος θα φιλοξενήσει σήμερα την ΑΕΠ

Εικόνα
Mε ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους θα παίξουν σήμερα Σάββατο οι δυο πρωτοπόροι, Διαβατός και Νεόκαστρο. Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α1, ο πρώτος Διαβατός θα φιλοξενήσει την ΑΕΠ ενώ το Νεόκαστρο που ακολουθεί θα φιλοξενήσει την

Ο τάφος του Φιλίππου του Αρριδαίου και της Ευρυδίκης βρέθηκε στις Αιγές

Εικόνα
Τον τάφο του Φιλίππου Γ´Αρριδαίου της Μακεδονίας και της συζύγου του Ευρυδίκης, που ο Κάσσανδρος είχε ανακομίσει τα οστά τους στις Αιγές ταυτίζει με αρκετή βεβαιότητα η αρχαιολόγος Αγγελική Κοτταρίδη με ένα από τα μνημεία της ταφικής βασιλικής συστάδας των Τημενιδών, που έχει εντοπισθεί στο νεκροταφείο της

Του Κουτρούλη ο γάμος ...

Εικόνα
Η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Βέροιας παρουσιάζει την παράσταση στου Κουτρούλη το γάμο.. Παρασκευή 22-3-13 στην στέγη γραμμάτων και τεχνών

Σαρρής: Η Ρωσία δεν μπορεί να μας βοηθήσει με δάνειο

Εικόνα
«Η Ρωσία δεν μπορεί να μας βοηθήσει με δάνειο γιατί θα αυξανόταν το δημόσιο χρέος. Έχουν δημιουργηθεί ομάδες εργασίας και εξετάζουμε διάφορα πράγματα, αλλά δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν.

Τυχαία ανασκαφή στην Φλώρινα αποκάλυψε πολιτισμό 8000 ετών που είχε μέχρι και αρχαία μίξερ!

Εικόνα
Είμαστε υποστηριχτές της άποψης ότι η ελληνική ιστορία πάει πολύ πίσω και ότι υπήρχε ανεπτυγμένη τεχνολογία πολύ παλιά. Διαβάστε την είδηση από το citypaper:

Γιαγιά είχε «μυριστεί» το «κούρεμα» των κυπριακών καταθέσεων

Εικόνα
Εδώ και ένα μήνα, μία συνταξιούχος ποντιακής καταγωγής πήγαινε κάθε Παρασκευή στο υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στην Πάφο και έκανε ανάληψη των δέκα χιλιάδων ευρώ που είχε στο λογαριασμό της και τα κατέθετε ξανά τη Δευτέρα.

Ασταμάτητα όργια και αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης

Εικόνα
Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν με μεγάλη ακρίβεια τι πραγματικά συμβαίνει κατά την «απόβαση» 60.000 φοιτητών στο νησί South Padre στο Τέξας κατά τη διάρκεια του γνωστού «spring break», των διακοπών τους λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα.