Διαβατός Ημαθίας

Ποιος φοβάται την τεχνολογία; Σίγουρα όχι η ελληνική Dionic!

Τεχνολογία…αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας καθημερινά. Και πόσο χαιρόμαστε όταν ακούμε καλά νέα για ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Ο λόγος για την Dionic, τον αμιγώς ελληνικό όμιλο εταιρειών που προχωρά σε ανασυγκρότηση και μεταξύ άλλων  ενισχύει τις τεχνολογικές της δραστηριότητες.

Και τι εννοούμε «ενισχύει»; Μα τι άλλο από το να κάνει τα προϊόντα της καλύτερα! Και αν όλα αυτά σας ακούγονται κινέζικα, ας πούμε ένα παράδειγμα. Πόσες φορές δεν έχουμε μπει όλοι στο skroutz.gr για να δούμε που είναι πιο φτηνός ο υπολογιστής που θέλουμε, η σιδερώστρα που θέλουμε ή ακόμα και ρούχα και παπούτσια; Τώρα σκεφτείτε πως αυτή η αναζήτηση θα γίνει ακόμα καλύτερη. Γιατί το skroutz είναι θυγατρική της Dionic, όπως επίσης είναι και η εταιρεία Atcomπου μπορεί να μην την βλέπουμε άμεσα, αλλά είναι πίσω από εκατοντάδες πράγματα που βλέπουμε κάθε μέρα στοinternet, μέσω του Facebook αλλά και μέσω πολλών site. Και φυσικά δεν ξεχνάμε το νέο «αδερφάκι» του ομίλου, το ηλεκτρονικό κατάστημα Shop365.gr στο οποίο βρίσκουμε χιλιάδες πράγματα για το σπίτι καθημερινά, με ένα κλικ.
Ευχόμαστε καλές δουλειές στον όμιλο γιατί ένας ελληνικός όμιλος που δίνει δουλειά σε ελληνικά χέρια, μόνο καλό μπορεί να κάνει στην οικονομία μας. Και ένας θεός ξέρει πόσο χρειαζόμαστε τέτοιες εταιρείες αυτή τη στιγμή στη χώρα μας!

Mpoyrmpoy Lithras
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)