Διαβατός Ημαθίας

Μόνο ο Λαγός προφυλακίζεται - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος

Μετά την ολοκλήρωση των μαραθώνιων απολογιών των βουλευτών Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Λαγού και Μίχου, το ενδιαφέρον στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...

στρέφεται στο κατά πόσο οι αρμόδιες δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν την προφυλάκισή τους. Και φυσικά, στην απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος θα περάσει το μεσημέρι το κατώφλι του ανακριτή, ως “αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης”, σύμφωνα με το σχετικό κατηγορητήριο. 

Οι 4 συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδειξαν κοινή γραμμή υπεράσπισης, εστιάζοντας σε πολιτικά επιχειρήματα, χαρακτηρίζοντας δηλαδή πολιτική τη δίωξή τους, αρνούμενοι όσα τους καταμαρτυρεί η Δικαιοσύνη σε επίπεδο εγκληματικής δράσης. 

Κοινή επίσης γραμμή των 4 συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν το “πλαστό” καταστατικό της Οργάνωσης, όπως έχει παρουσιαστεί, ενώ έθεσαν και θέμα “νομιμότητας” της σύλληψής τους. 

Πηγή: ysterografa.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»