Διαβατός Ημαθίας

13 Σεπτεμβρίου 2013...

Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

Της Μαρίας Βουργάνα
Μεγάλα ποσά φόρου θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι το τέλος του έτους χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, αφού μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2014 θα κληθούν να πληρώσουν και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης.
Αυτό σημαίνει, ότι όσοι διαθέτουν Ι.Χ. αυτοκίνητο από 1.929 και μέχρι 4.700 κυβικά εκατοστά θα πρέπει να καταβάλουν στο τελευταίο δίμηνο του έτους φόρους που θα κυμαίνονται από 947 έως 5.140 ευρώ καθώς θα φορολογηθούν διπλά, με τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Από τον φόρο δεν γλιτώνουν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων που τα πούλησαν εντός του 2013 ή κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας στα τέλη του περασμένου έτους, αφού το μέτρο ισχύει αναδρομικά από τη χρήση του 2012.

_____________________________________

«Ο κόσμος είναι δικός μας»: Κυκλοφόρησε ο ύμνος του Μουντιάλ της Βραζιλίας

Ο ύμνος του Μουντιάλ του 2014 - ένα τραγούδι με τίτλο «The World is Ours» («Ο κόσμος είναι δικός μας») - παρουσιάστηκε την Πέμπτη. 
Πρόκειται για το «επίσημο τραγούδι» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία, το οποίο ερμηνεύει ο Ντέιβιντ Κόρεϊ - γνωστός από τη συμμετοχή του στο αμερικανικό X-Factor - με τη συνοδεία των κρουστών του βραζιλιάνικου συγκροτήματος Monobloco.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Το νόστιμο μυστήριο των ιαπωνικών γλυκών...