Διαβατός Ημαθίας

Στόχος της Γερμανίας να κλέψει τον πλούτο της Ελλάδας

«Απώτερος σκοπός των απαιτήσεων της Γερμανίας από την Αθήνα, αναφορικά με τη διαχείριση της κρίσης χρέους, είναι η αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας», δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Λονδίνο κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για διάλυση του κοινωνικού ιστού στην Ευρώπη με τη σκληρή λιτότητα που υιοθέτησαν τα τελευταία χρόνια.
Ο Τσόμσκι μίλησε καλεσμένος του φιλανθρωπικού ιδρύματος RDS σε συνάντηση με θέμα την κρίση στην ΕΕ αλλά και την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
«Υπάρχουν άνθρωποι στη Γερμανία που θέλουν να αποκτήσουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς και ψυχολογικής πίεσης στους Έλληνες», υπόγράμμισε στην ομιλία του.
Οπως υποστήριξε, θα πρέπει να σχηματιστεί ένα ενιαίο μέτωπο του χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, δηλαδή της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας, προκειμένου να μπει τέλος στις «απάνθρωπες απαιτήσεις του Βορρά».
Επεσήμανε δε ότι αυτή είναι η κατάλληλη συγκυρία, καθώς το αντιγερμανικό αίσθημα στις χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας γίνετα όλο και πιο έντονο.
Σκληρή κριτική άσκησε και στον Μάριο Ντράγκι, για τους χειρισμούς της ΕΚΤ.
Τέλος, χαρακτήρισε «σωστό» το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, για στήριξη της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες, όπως είχε συμβεί με την Δυτική Γερμανία το 1953.

πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;