Διαβατός Ημαθίας

Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων ;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πού οφείλεται η ξαφνική έκρηξη της τεχνολογίας από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά;

 Πώς προέκυψαν τα επιστημονικά θαύματα, η δημιουργία αόρατων μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πανίσχυρων όπλων, οι τεχνικές
δυνατότητες για ταξίδια στο διάστημα, τα εξελιγμένα κομπιούτερ, το Ίντερνετ, τα τελευταίας γενιάς κινητά; Θα έλεγε κανείς ότι ξαφνικά κάποια εμπνευσμένα μυαλά έτυχε να λειτουργήσουν ταυτόχρονα προς όλες τις κατευθύνσειςΉ, μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Μήπως η γνώση «χαρίστηκε» από κάποιους που ήδη την κατείχαν;


Μαρτυρίες ατόμων με πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα και προγράμματα κάνουν λόγο για μυστικές συναντήσεις και επαφές των ισχυρών της Γης με τουλάχιστον πέντε φυλές εξωγήινων! Μέχρι εδώ, καλά… Όμως, οι φυλές αυτές δεν φαίνεται να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα ορισμένες από αυτές είναι απειλητικές για τη Γη!



Σύμφωνα με πηγές από τις αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες, ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (Άικ) ήταν ο πρώτος ηγέτης που είχε άμεση επαφή με εξωγήινους.


Συναντήθηκε μαζί τους στις 20 Φεβρουαρίου 1954 μέσα στην αεροπορική βάση Edwards, παρουσία του επισκόπου Λος Άντζελες Τζέιμς Μακιντάιρ, που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ!


Στη συνάντηση λέγεται ότι εμφανίστηκαν ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι από τον αστερισμό των Πλειάδων, χλωμοί με άσπρα μαλλιά, γαλανά μάτια και άχρωμα χείλη.

Έτσι, αποκλήθηκαν «Βόρειοι» (Nordic) επειδή έμοιαζαν πολύ με Νορβηγούς, Ισλανδούς ή Σουηδούς!

Αυτοί προειδοποίησαν τον Άικ για τους κινδύνους που έκρυβε η παρουσία μιας άλλης φυλής εξωγήινων, των «Γκρίζων» που έγιναν γνωστοί από το βίντεο του Ρόσγουελ.

Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να τους ζήτησε να παραχωρήσουν στις ΗΠΑ την τεχνολογία τους. Όμως, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δεχτεί τέτοια γνώση και ότι η χρήση της θα οδηγούσε στην καταστροφή της Γης!

πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;