Διαβατός Ημαθίας

Χήρα-φάντασμα παίρνει τις ζωές νεαρών ανδρών...


Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι ενός χωριού στην Ταϊλάνδη, έχουν κρεμάσει κόκκινα πουκάμισα στις πόρτες των σπιτιών τους, για να προστατευθούν από μια «χήρα-φάντασμα», που τριγυρίζει τα βράδια και παίρνει τις ζωές νεαρών ανδρών.

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα έχουν πεθάνει με ανεξήγητο τρόπο 10 υγιείς άνδρες. Άλλοι πέθαναν στον ύπνο τους και άλλοι απλά κατέρρευσαν ενώ περπατούσαν.
Η αιτία θανάτου, όπως προέκυψε από τη νεκροψία, ήταν κοινή σε όλες τις περιπτώσεις. Οι δέκα άνδρες πέθαναν λόγω αναπνευστικής ανεπάρκειας.
Οι χωρικοί προσέλαβαν ένα μέντιουμ, για να βρουν απαντήσεις και τους είπε ότι υπεύθυνο για τη συμφορά που έπεσε στο χωριό ήταν το φάντασμα μιας χήρας. Στην τοπική παράδοση τα φαντάσματα –χήρες είναι γνωστά ως «lai thai» και προκαλούν ξαφνικό θάνατο στα θύματά τους.
Το μέντιουμ συμβούλεψε τους χωρικούς να κρεμάσουν στις πόρτες τους κόκκινα πουκάμισα για να προστατευτούν από το φάντασμα και προειδοποίησε τις οικογένειες με μοναχογιούς ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους επισκεφθεί το μοχθηρό πνεύμα.
Κάποιοι από τους χωρικούς όμως ανησυχούν για ένα ακόμα λόγο, καθώς τα κόκκινα πουκάμισα που έχουν κρεμάσει στις πόρτες τους είναι σύμβολο ενός αντιπολιτευόμενου κινήματος στη χώρα. «Ο λόγος που κρέμασα το κόκκινο πουκάμισο δεν είναι λόγω των πολιτικών που απόψεων, αλλά γιατί ανησυχώ για την ασφάλεια του ανιψιού μου», δηλώνει ένας 61χρονος κάτοικος του χωριού.
πηγή: www.newsbomb.gr

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αναρωτιέσαι...Οι σωστοί άνθρωποι πότε θα έρθουν στην ζωή σου;

Γέννησε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας !

Δεν το καταλαβαίνω αυτό! Γιατί οι τιμές τροφίμων πέφτουν διεθνώς αλλά σε Ε.Ε. και Ελλάδα ανεβαίνουν;

Παρουσίαση βιβλίου «Ο Ανήφορος» στο Βιβλιοπωλείο-καφέ Ιδιώνυμο

Εργασίες Ασφαλτόστρωσης στον Δήμο Βόλβης... (βίντεο - φώτος)