Διαβατός Ημαθίας

Πανηγυρική πρόκριση της Βέροιας στο κύπελλο

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε η Βέροια. Η «Βασίλισσα» κέρδισε και εκτός έδρας την Ξάνθη, με 0-2, και με δυο νίκες πέρασε πανηγυρικά. Η Βέροια πέτυχε ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο, και κέρδισε δίκαια.


Η Βέροια ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και είχε την πρώτη ευκαιρία. Στο 10’, ο Μπαργκάν βρέθηκε σε θέση βολής (αριστερά και πλάγια στην μεγάλη περιοχή), μετά από πάσα του Ολαϊτάν, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απόκρουσε. Η πρώτη καλή φάση της Ξάνθης σημειώθηκε στο 22’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκλέισον έκανε την κεφαλιά και ο Λόπεζ μπλόκαρε.
Στο 24’ η Βέροια άγγιξε το 0-1. Ο Κόστλι από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως ήθελε, στην εξέλιξη της φάσης Μπαργκάν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα κι έφθασε στον Γκιγιέρμο αλλά το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε πάνω στον Γκλέισον.
Η Βέροια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, κράτησε μακριά από την εστία της τους παίκτες της Ξάνθης και στο 37’ άνοιξε το σκορ. Ο Καλογέρης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ξάνθη προσπάθησε με σουτ έξω από την περιοχή να απειλήσει την αποτελεσματική Βεροιώτικη άμυνα, αλλά ο Λόπεζ δεν ανησύχησε σε κανένα από αυτά. Από την άλλη πλευρά η Βέροια έχοντας το 0-1 με το μέρος της δεν είχε λόγους να βιάσει καταστάσεις. Παρόλα αυτά, στο 65’ βρέθηκε σε θέση για γκολ ο Κόστλι, αλλά ενώ ήταν μόνος, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της Ξάνθης. Άλλη μια καλή ευκαιρία χάθηκε για την «Βασίλισσα» στο 78’. Από το ύψος του πέναλτι ο Ολαϊτάν με εξαιρετικό άλμα και καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό όμως, ο Ολαϊτάν βρήκε δίχτυα. Στο 79’, μετά από ασίστ του Κόστλι από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής της Ξάνθης, ο Ολαϊτάν με πλασέ έγραψε το 0-2.
Στο 87’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή με σουτ του Γκιγιέρμο που απόκρουσε ο Λοντιγκιν.
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Καρατζίκας, Γεωργακάκος)
Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Πάιτο, Γούτας, Γκλέισον, Ντιέ, Βασιλακάκης ( 45’ λ.τ. Ράνος), Μαρίν ( 57’ Σολτάνι), Πλατέλλας, Μάνταλος, Ονουάτσι.
Βέροια: Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλί ( 86’ Μπάρμπας), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν ( 81’ Μάνος), Μπαργκάν ( 76’ Γεωργιάδης), Κόστλι.

πηγή:www.pliroforiodotis.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Λάδι Κρήτης: Σαρακίνα 4L Βραβευμένο Τσουνάτο Ελαιόλαδο