Διαβατός Ημαθίας

Με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου συναντήθηκε η κ. Βούλα Πατουλίδου..

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη ΜΕΘ με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου..
Με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου κ. Αθηνά Μιχαηλίδου συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Υπουργείου κ. Ιωάννης Σαββίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την κοινή επιθυμία τους για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας στους τομείς της εκπαίδευσης, της επιστημονικής έρευνας, της προαγωγής της ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, της πρόληψης και καταπολέμησης της βίας στους αθλητικούς χώρους και της προώθησης του «Ευ Αγωνίζεσθαι», με τη διαρκή υπόμνηση των Ιδεωδών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Πατουλίδου "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μοναδικό παγκόσμιο γεγονός πολιτισμού και θεσμοθετημένου αθλητισμού που καλλιεργεί τις αξίες της άμιλλας, της αλληλεγγύης και της φιλίας μεταξύ των λαών.

Αξίες που οι Έλληνες και οι Κύπριοι έχουν ψηλά.
Οι ισχυροί, αδελφικοί, ιστορικοί και ακατάλυτοι δεσμοί Ελλάδας – Κύπρου επεκτείνονται και μέσω της διμερούς συνεργασίας θα αντιμετωπίζονται κοινά και πιο αποτελεσματικά τα διεθνή θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος".

- Είσαι επιχειρηματίας; Σε ενδιαφέρει.. Κλικ εδώ!
 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ