Διαβατός Ημαθίας

Λάδι Κρήτης: Σαρακίνα 4L Βραβευμένο Τσουνάτο Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο Sarakina είναι το μοναδικό "Τσουνάτο" έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στην Κρήτη και σε όλο τον κόσμο. Προκύπτει από τον καρπό της Τσουνάτης Ελιάς που ευδοκιμεί μόνο στην Κρήτη και ειδικότερα στον νομό Χανίων.
Η τσουνάτη είναι ήμερη ελιά και τα δέντρα είναι υπεραινώβια. Τα κλαδιά με τις ελιές δεν ραβδίζονται για να μην πληγωθούν. Αντ' αυτού στρώνονται δίχτυα κάτω από τα δέντρα και οι ελιές πέφτουν φυσικά στην πλήρη ωρίμανσή τους. Κάθε 2η μέρα ο καρπός συγκεντρώνεται από τα δίχτυα ενώ η συγκομιδή διαρκεί 6-7 μήνες από Νοέμβριο έως Μάιο.
Το Τσουνάτο και ειδικότερα το Sarakina είναι ένα ξεχωριστό ελαιόλαδο εντελώς διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα ελαιόλαδα. Ακριβώς επειδή παραμένει ο καρπός πάνω στο δέντρο μέχρι να ωριμάσει πλήρως, η γεύση του είναι ήπια και γλυκιά ενώ έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, φαινόλες, πολυφαινόλες από τα υπόλοιπα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα που προκύπτουν από την συνηθισμένη κορωνέικη ποικιλία. Είναι το ελαιόλαδο που ευχαριστιέσαι πάνω από όλα ωμό και λόγω της γεύσης του το λατρεύουν τα παιδάκια.
Αυτή η τετράλιτρη συσκευασία είναι ιδανική για όσους έχουν δοκιμάσει και λατρέψει το Τσουνάτο λάδι Sarakina και επιθυμούν μια μεγαλύτερη και πιο πρακτική συσκευασία.
 
Ειδικότερα το Sarakina είναι ένα ξεχωριστό ελαιόλαδο εντελώς διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα  ελαιόλαδα...
Τιμή  41,70 €  ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.