Διαβατός Ημαθίας

Δήμος Νάουσας: Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα «4ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής»

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ. συνδιοργανώνουν τον λαϊκό αγώνα «4ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ Δρόμος Αντοχής» συνολικής απόστασης 26 χιλιομέτρων και τους παράλληλους αγώνες 16 και 6 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:00 στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. 

Ο αγώνας των 26 χλμ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, Κοινότητα Λευκαδίων, περιοχή «Τσιφλίκι»,Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας των 16 χλμ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, Κοινότητα Μαρίνας, Κοινότητα Λευκαδίων, περιοχή «Τσιφλίκι», Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας των 6 χλμ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και διανύει την διαδρομή από την Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Γάστρα», με τερματισμό στην Σχολή Αριστοτέλους. 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας των αρμόδιων υπουργείων για τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου Covid-19.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.naoussa.gr/e-services/apply-race

πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)