Διαβατός Ημαθίας

ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;;

Η ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ "ΘΕΡΙΕΨΕ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κου ΣΤΡ. ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΜΟΒΛΙΑΣΤΕΙ !
Σαν «βόμβα» έπεσε η παραίτηση του κ. Πλωμαρίτη από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμών θέτοντας ζήτημα ασφαλείας του εμβολίου. «Δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια του εμβολίου» είπε και τόνισε ότι θεωρεί «ανήθικο και αντιδεοντολογικό» να συστήνει στους πολίτες να εμβολιαστούν έναντι της νέας γρίπης τη στιγμή που ο ίδιος δεν πρόκειται να λάβει το εμβόλιο. «Η νέα γρίπη είναι μια ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν» σημείωσε ο κ. Πλωμαρίτης. «Ούτως ή άλλως» προσέθεσε «υπάρχει μια διαδικασία “μαζικού εμβολιασμού” των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν».
Την άρνησή του να εμβολιαστεί εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης κ. Χρ. Παπαστεργίου, ο οποίος ανέφερε ότι, εξ όσων γνωρίζει, οι περισσότεροι συνάδελφοί του δεν πρόκειται να εμβολιαστούν. «Δεν πιστεύω ότι επηρεάστηκαν από την παραίτηση του κ. Πλωμαρίτη. Αυτή την εικόνα είχα και πριν. Εγώ προσωπικά δεν θα εμβολιαστώ» είπε.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ 21/11/20

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)