Διαβατός Ημαθίας

Επώνυμα Brands, Μεγάλη Ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ, ρολόγια, είδη ταξιδίου και πολλά άλλα!



Περισσότεροι από 5000 κωδικοί προϊόντων, 120 επώνυμων Brands (Nike, Puma, adidas, Ugg, Salomon, Fila, Gant, G-star, Pepe Jeans, SuperDry είναι μερικά από αυτά) είναι διαθέσιμοι για τον επισκέπτη του Z-mall δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη ποικιλία που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κατάστημα στην Ελλάδα.Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που γίνονται στην διαδικασία των on-line αγορών αφορά το ζήτημα των επιστροφών ή αλλαγών. Πρόκειται για ένα ακόμα τομέα που τo Z-mall είναι ασυναγώνιστο. Όσον αφορά τις επιστροφές ο πελάτης αυτό που έχει να κάνει είναι απλώς να πάρει ένα τηλέφωνο ή να στείλει ενα mail. Το Ζ-mall αναλαμβάνει να στείλει το κούριερ να παραλάβει το προϊόν από τον χώρο του πελάτη ενώ παράλληλα κατατίθεται στον λογαριασμό του το πιστωτικό ποσό. Οσον αφορά τις αλλαγές και πάλι στο Z-mall προσφέρουμε την καλυτερη λύση της αγοράς , την εγγύηση δωρεάν αλλαγής. Με μόλις 4 ευρώ επιπλέον ο πελάτης εξασφαλίζει την δωρεάν μεταφορά των προϊόντων, both ways σε περίπτωση αλλαγής.
Όλες οι συναλλαγές στο Z-mall γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έτσι τα προσωπικά στοιχεία των πελατών. Παρ' όλα αυτά εάν ο καταναλωτής δεν θέλει να χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα για τις συναλλαγές του διαθέτουμε εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής όπως η τραπεζική κατάθεση και η αντικαταβολή.


Κάντε κλίκ στις φώτο...
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Δυο χρυσές διακρίσεις και μια ασημένια στα Tourism Awards 2019 απέσπασε στην πρώτη του συμμετοχή ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Ο συμβολισμός των Αριθμών και ο μέγας Πυθαγόρας...

Κορονοϊός: Τι αλλάζει από σήμερα σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές – Επιτάσσονται φάρμακα

Αριστοτέλης: Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου...