Διαβατός Ημαθίας

Την Παρασκευή ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του το Μακροχώρι..Με μουσική, bazaar, μπουφέ και Άγιο Βασίλη!


Εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου διοργανώνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η κοινότητα Μακροχωρίου.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημαρχείου Μακροχωρίου και θα περιλαμβάνει bazaar, ζωντανή μουσική με χάλκινα, χριστουγεννιάτικο μπουφέ και φυσικά τον Άγιο Βασίλη για γράμματα και φωτογραφίες! Οι εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Μακροχωρίου σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α, τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων από τα Δημοτικά σχολεία Μακροχωρίου, Διαβατού, Μέσης, Λυκογιάννης, Νικομήδειας Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Κουλούρας, Γυμνάσιο - Λύκειο Μακροχωρίου, τα Νηπιαγωγεία Μακροχωρίου αλλά και τους συλλόγους Ποντίων Μακροχωρίου, Ντόπιων Μακροχωρίου και «Ψηφιδωτού».

Όπως αναφέρει η πρόσκληση, οι εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνονται με σκοπό την καλλιέργεια εορταστικού κλίματος και την ψυχαγωγία των κατοίκων της περιοχής, αλλά κυρίως για να μοιράσει στιγμές χαράς στους μικρούς φίλους που θα δώσουν το παρόν.

Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
– Χριστουγεννιάτικο bazaar
– Παραδοσιακή ζωντανή μουσική (χάλκινα)
– Χριστουγεννιάτικος Μπουφές
– Γλέντι και χορό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της διασκέδασης.

Και φυσικά ο αγαπημένος Άη Βασίλης θα μαζεύει γράμματα από τους μικρούς μας φίλους και θα φωτογραφίζεται μαζί τους. Τα Χριστούγεννα για όλους εμάς είναι συναίσθημα… Παιδικότητα, αθωότητα, προσφορά, αγάπη, αλληλεγγύη, γενναιοδωρία, φιλοξενία, δημιουργικότητα, χαρά και ανταλλαγή, μερικά από τα συναισθήματα που μας συντροφεύουν.

Για την ωραιότερη εποχή του χρόνου και την πιο αγαπημένη γιορτή των παιδιών δίνουμε το δώρο μας διοργανώνοντας την εκδήλωση με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό,το μόνο που περιμένουμε είναι να πάρουμε και εμείς το δικό μας με την δικιά σας παρουσία.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!