Διαβατός Ημαθίας

Ιδανική Σπιτική Κρέμα για Λιποδιάλυση σε Ψωμάκια και Εξαφάνιση Τοπικού Πάχους


Αν έχετε ψωμάκια και τοπικό πάχος, τότε, αυτή η κρέμα και ο τρόπος να την εφαρμόσετε, ίσως, σας ενδιαφέρει. Πάμε να δούμε τα υλικά πρώτα:


ΥΛΙΚΑ
-2 κουταλάκια του γλυκού κερί μέλισσας
-200 μλ λάδι ηλίανθου (ένα φλιτζάνι του τσαγιού)
-3 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο φύκι (σκόνη)
-3 κουταλάκια του γλυκού άργιλο σε σκόνη.
-30 σταγόνες αιθέριο έλαιο πεύκου.
Διαδικασία δημιουργίας.

Ζεσταίνουμε και λιώνουμε το κερί μας σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε ώστε να γίνουν όλα μια μίξη ενιαία. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το αλεσμένο φύκι και την άργιλο και ανακατεύσουμε ξανά καλά. Στο τέλος στραγγίζουμε καλά το μείγμα μας και προσθέτουμε το αιθέριο έλαιο του πεύκου, όπως περιγράφει το mystikaomorfias.gr

Πως θα το εφαρμόσουμε.
Η ιδανική σπιτική κρέμα για λιποδιάλυση-ψωμάκια και εξαφάνιση τοπικού πάχους.
Απλώνουμε την κρέμα μας στα σημεία που θέλουμε να αδυνατίσουμε και να διαλύσουμε τα λίπη, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για περίπου 5 λεπτά. Κατόπιν τυλίγουμε με μεμβράνη.
Αφηνόμαστε στη δράση της κρέμας μας . Αφήνουμε να δράσει για 20 λεπτά και μετά αφαιρούμε απλά τα υπολείμματα (εαν υπάρχουν) απλά με ένα χαρτί. Δεν το ξεπλένουμε.
Τα αποτελέσματα λειτουργούν θεαματικά καθώς η κρέμα αυτή ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα στην περιοχή ενώ λειτουργεί αποτοξινωτικά. Πιο αδύνατη όψη σε διάρκεια 2 εβδομάδων.
Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.


πηγή: mystikaomorfias.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Εμπενίζερ Σκρουτζ: Ποιος ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε στον Κάρολο Ντίκενς τον διασημότερο τσιγκούνη