Διαβατός Ημαθίας

Η Μυστική «Πύλη του Ουρανού» που Συνδέει Αρχαίες Πύλες της Γης με Άλλα Άστρα και Νοήμονες Πολιτισμούς


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
 Υποστηρίζεται ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχουν μέρη όπου συμβαίνουν υψηλού επιπέδου παράξενες επαφές. Αυτά τα μέρη τα γνωρίζουμε με ονομασίες όπως «Πύλες» «Δίαυλοι» ή «Παράθυρα»,
όπου το παραπέτασμα μεταξύ αυτού του κόσμου και ενός άλλου, του επόμενου δίπλα του, είναι τόσο λεπτό που μπορεί εύκολα να καταρρεύσει ή να διατρηθεί, σύμφωνα με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας αλλά και επιστημονικές εκδοχές οι οποίες, όμως, δεν λαμβάνονται ιδιαίτερα υπόψιν.
Στη Βρετανία, για παράδειγμα, οι πιο γνωστές Πύλες είναι το Rendlesham Forest στην Ανατολική Αγγλία, το Alton Barnes και το Avebury στο Wiltshire. Στις ΗΠΑ αναφέρεται το Skinwalker Ranch στη Γιούτα, η Marfa στο Τέξας, το Mount Shasta στην Καλιφόρνια και η ίδια η Sedona.
Τέτοιες τοποθεσίες, υποτίθεται ότι επιτρέπουν την επαφή μεταξύ του ανθρώπινου είδους και όντων υψηλότερων διαστάσεων και πραγματικότητας.
Τι γνωρίζουμε σχετικά με αυτές τις πύλες και τα ξένα όντα που τα χρησιμοποιούν; Υπάρχουν πραγματικά ή όλα αυτά είναι φαντασίες και νεομυθολογίες που θέλουν να κατακτήσουν το μυαλό μας;
Κι όμως, όλα αυτά είναι αλήθεια, όπως υποστηρίζεται στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς ο Andrew Collins αναφέρεται στην Πύλη του Ουρανού, όπου οι «Άνθρωποι των Κεραυνών» έχουν πρόσβαση. Αυτός ο τόπος είναι γνωστός ως Star Web.
Αυτή η Πύλη αποκρίνεται στον αστερισμό του Κύκνου, γνωστός και ως «Ουράνιο Thunderbird», όπου βρίσκεται το πιο μυστηριώδες αστέρι, το οποίο δεν είναι άλλο, βεβαίως, από το άστρο Tabby ή KIC 8462852, επίσης γνωστό και ως Star Alien Megastructure.
Ο Andrew αποκαλύπτει τα τελευταία νέα σχετικά με αυτό το αστέρι και ισχυρίζεται ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Πύλες όπως το Rendlesham Forest για να συνδεθούμε με τα νοήμονα όντα και τις ευφυΐες που σχετίζονται με το αστέρι αυτό.
Μάλιστα, είναι τόσο βέβαιος, όπου υποστηρίζει ότι το κοινό στην αίθουσα διαλέξεων όπου βρίσκεται μπορεί να προσπαθήσει να συνδεθεί!
Μία πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση που αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις περιγραφές του Andrew Collins και μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο αμέσως παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
The Secret Star Web Ancient Portals to Mysterious Star Systems


πηγή: diadrastika.com
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..