Διαβατός Ημαθίας

Μαλακτικό Μαλλιών: 19 Άγνωστες Χρήσεις που θα σας Λύσουν τα Χέρια


Λίγοι Άνθρωποι Γνωρίζουν Ότι Το Conditioner Μπορεί Να Λύσει Αυτά Τα 19 Προβλήματα

Όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά το μαλακτικό μαλλιών, αλλά σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά περισσότερα από τη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών σας.


Εδώ είναι 19 ασυνήθιστες χρήσεις του μαλακτικού μαλλιών:

Γυάλισμα παπουτσιών

Εάν τα παπούτσια σας έχουν άσχημες λευκές γραμμές, τρίψτε λίγο μαλακτικό στις περιοχές που έχουν λερωθεί για να τις «σβήσετε» εύκολα.

Ρούχα που μπήκαν στο πλύσιμο

Αν πλύνατε το αγαπημένο σας πουλόβερ και βγήκε από το πλυντήριο συρρικνωμένο, μην απογοητευτείτε. Γεμίστε έναν κουβά με νερό, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μαλακτικό, βουτήξτε το πουλόβερ στο διάλυμα και θα μπορείτε εύκολα να το τεντώσετε μετά.

Πλύσιμο στο χέρι

Αν έχετε ρούχα που πρέπει να πλένονται μόνο στο χέρι, προσθέστε λίγο μαλακτικό και ξεπλύνετε καλά πριν τα αφήσετε να στεγνώσουν, για να τα κάνετε ακόμη πιο μαλακά.

Κόλλησε το δαχτυλίδι

Εάν το δαχτυλίδι σας έχει κολλήσει στο δάχτυλό σας και δεν μπορείτε να το βγάλετε, απλώστε λίγο κοντίσιονερ και στρίψτε το δαχτυλίδι για να γλιστρήσει εύκολα.

Αφαίρεση μακιγιάζ

Αν δεν έχετε μια καλή λοσιόν ντεμακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαλακτικό μαλλιών για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Καθαρίζει τα πινέλα του μακιγιάζ

Το μαλακτικό μαλλιών είναι το τέλειο καθαριστικό για όλα τα πινέλα μακιγιάζ.

Γράσο

Αντί να βάζετε γράσο στους μεντεσέδες που τρίζουν στις πόρτες σας, χρησιμοποιήστε μαλακτικό μαλλιών και δεν θα ακούτε πλέον τον τρομακτικό ήχο.

Βελτιώνει την ποιότητα των νυχιών

Εάν τα πετσάκια των νυχιών σας έχουν μεγαλώσει αρκετά, τρίψτε λίγο μαλακτικό πριν τα σπρώξετε προς τα πίσω.

Αφρός ξυρίσματος

Εάν έχετε ξεμείνει από τζελ ξυρίσματος και πρέπει να ξυρίσετε τα πόδια σας αμέσως, χρησιμοποιήστε λίγο μαλακτικό μαλλιών για καλύτερα αποτελέσματα.

Μαλλιά που ηλεκτρίζονται

Εάν τα μαλλιά σας ηλεκτρίζονται, μπορείτε να τα «χαλαρώσετε» με τη βοήθεια του μαλακτικού μαλλιών. Λειτουργεί εξίσου καλά με το τζελ και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα «χαοτικά» μαλλιά όταν ο αέρας είναι υγρός.

Μπερδεμένα μαλλιά

Εάν τα μαλλιά σας μοιάζουν με φωλιά πουλιών, ανακατέψτε λίγο νερό με μαλακτικό μαλλιών (αναλογία 1:9) και χτενίστε τα μαλλιά σας με το μείγμα.

Βουλωμένες αποχετεύσεις

Ρίξτε λίγο κοντίσιονερ στις αποχετεύσεις σας σε περίπτωση που είναι φραγμένες και ξεπλύνετε με νερό αργότερα για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα

Βάλτε μια σταγόνα μαλακτικό μαλλιών στο στεγνωτήριο για να κάνετε τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα.

Προστατεύει από τη σκουριά

Τρίψτε τα εργαλεία σας με λίγο μαλακτικό για να τα ξαναζωντανέψετε.

Φροντίδα του δέρματος

Κάντε ένα μπάνιο σε μια μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό και προσθέστε λίγο μαλακτικό μαλλιών για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να το κάνετε πιο μαλακό από ποτέ.

Στίλβωση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαλακτικό μαλλιών για να γυαλίσετε μεταλλικά εργαλεία και συσκευές και να τους χαρίσετε μια ωραία λάμψη. Απλά θυμηθείτε να τα σκουπίσετε με μια καθαρή πετσέτα στη συνέχεια.

Αφαιρεί εύκολα τους αυτοκόλλητους επιδέσμους

Εάν έχει κολλήσει το χάνζαπλαστ στο δέρμα σας, τρίψτε λίγο κοντίσιονερ γύρω από τις άκρες για να χαλαρώσετε το κολλώδες μέρος και να το αφαιρέσετε.

Κόλλησε το φερμουάρ

Αν έχει κολλήσει το φερμουάρ στο τζιν σας, μπορείτε να το ξεκολλήσετε με λίγο μαλακτικό μαλλιών.

Όπως μπορείτε να δείτε, το μαλακτικό μαλλιών έχει πολλές περισσότερες χρήσεις από το να ξεμπερδεύει απλά τα μαλλιά σας. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όλους όσους γνωρίζετε, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίζουν τις ενδιαφέρουσες χρήσεις αυτού του προϊόντος.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...