Διαβατός Ημαθίας

Λαχταριστές Πατάτες στο Φούρνο Γεμιστές με Αυγό και Μπέικον...


Δεν υπάρχει πιο τέλειος συνδυασμός από τις πατάτες με τα αυγά. Η σημερινή συνταγή θα σας εκπλήξει ευχάριστα, αφού είναι τόσο εύκολη και νόστιμη που δεν θα το πιστεύετε.

Υλικά
2 πατάτες
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο
1 φλιτζάνι μπέικον, κομμένο σε φέτες
2 αυγά
Αλάτι και πιπέρι, για γεύση
1 φλιτζάνι πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
Ψήνετε τις πατάτες στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μια ώρα. Όταν είναι έτοιμες τις κόβετε στη μέση και αφαιρείτε με προσοχή το εσωτερικό. Ύστερα γεμίζετε την κάθε πατάτα με τυρί, μπέικον και από πάνω ρίχνετε το αυγό χωρίς να σπάσει ο κρόκος. Αλατοπιπερώνετε και ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Αφαιρείτε από το φούρνο και πασπαλίζετε με πράσινα κρεμμύδια. 

πηγή: jenny.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...