Διαβατός Ημαθίας

7 τρόποι για να κάνεις περισσότερη οικονομία στην καθημερινότητά σου...


Βομβαρδίζεσαι καθημερινά από promo codes σε email, sponsored στο Instagram, βιτρίνες και προτάσεις που αφορούν εξόδους. Πόσο εύκολο είναι να κρατήσεις τα χρήματα στο πορτοφόλι σου και την πιστωτική σου εντός ορίου;

Κι όμως, μπορείς να κάνεις οικονομία και να μειώσεις τα έξοδά σου με μερικούς δοκιμασμένους τρόπους. Αρκεί να οργανωθείς και να αλλάξεις μερικές από τις συνήθειές σου.
Δημιούργησε έναν ξεχωριστό λογαριασμό αποταμίευσης από τη μισθοδοσία. Αν χρησιμοποιείς έναν τραπεζικό λογαριασμό, είναι πιθανό να μπαίνεις στον πειρασμό και να σπαταλάς τα χρήματα που υπάρχουν. Φτιάξε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό για να μην ξοδεύεις τις οικονομίες σου.
Διάκοψε τυχόν παρωχημένες συνδρομές. Οι αυτόματες πληρωμές μπορεί να σου “λύνουν” τα χέρια αλλά και να σε δυσκολεύουν. Μην διστάσεις να διακόψεις τη συνδρομή στο γυμναστήριο ή σε οτιδήποτε άλλο δεν χρησιμοποιείς.
Δοκίμασε ένα detox χρημάτων. Ρίξε μια ματιά στο ημερολόγιό σου και σημείωσε μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας που δεν θα ξοδέψεις χρήματα. Μόλις το καταφέρεις, μπορείς να δεσμευτείς και να δοκιμάσεις μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.
Μην ξεχνάς ότι μπορείς να πεις “όχι”. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που σου απορροφούν χρήματα και είναι εύκολο να απορριφθούν.
Φάε και πιες στο σπίτι. Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να φτιάξεις λαχταριστές σούπες και άλλες εύκολες συνταγές, οι οποίες θα σου βγάλουν παραπάνω από μία μερίδα. Μείωσε τις περιττές δαπάνες, επιλέγοντας να μαγειρέψεις σπίτι και να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί.
Προετοίμασε τα γεύματα για την εβδομάδα. Η έλλειψη οργάνωσης μπορεί να συμβάλει σε πολλές περιττές δαπάνες για τις καθημερινές σου ανάγκες σε φαγητό. Αρκούν 10 λεπτά για να προγραμματίσεις το μενού της εβδομάδας και να γλιτώσεις από delivery και φαγητό σε εστιατόρια.
Σημείωσε τα δρώμενα με ελεύθερη είσοδο. Οργανώσου και απόλαυσε τις εξόδους σου, χωρίς περιττά έξοδα.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι