Διαβατός Ημαθίας

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη (20/2) οι αιτήσεις για το πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας


ΟΑΕΔ – Όλες οι ειδήσεις: Μία δεύτερη ευκαιρία σε επιχειρηματίες που οφείλουν στον ΕΦΚΑ δίνει το «Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων.
Οι αιτήσεις ξεκινούν σήμερα 20 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει τις τυχόν οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές ή τυχόν οφειλές από οποιαδήποτε αιτία προς τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και να είναι ενήμεροι με τους όρους της ρύθμισης.
Το ποσό επιχορήγησης ανέρχεται από 12.000 έως 24.000 ευρώ και θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις και µε την πιθανή, έπειτα από αίτηση του δικαιούχου, επέκταση του προγράµµατος µπορεί να ανέλθει έως τα 36.000 ευρώ.

∆ιαδικασία υποβολής αίτησης

Η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση – επιχειρηµατικό σχέδιο για υπαγωγή στο πρόγραµµα υποβάλλεται αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπο στην ειδική περιοχή του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕ∆ (www.oaed.gr).
Χειρόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των ενδιαφεροµένων δεν υποβάλλονται µέσω των Υπηρεσιών (ΚΠΑ2) του Οργανισµού.
Μετά την καταχώριση της αίτησης υπαγωγής στο πρόγραµµα, εµφανίζεται ο αριθµός πρωτοκόλλου και η ηµεροµηνία υποβολής της.
Οι δικαιούχοι οι οποίοι θα προβούν σε έναρξη δραστηριότητας µετά την προέγκρισή τους από την Επιτροπή Αξιολόγησης (σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην παρούσα πρόσκληση), υποχρεωτικά υποβάλλουν συµπληρωµατική αίτηση υπαγωγής στο πρόγραµµα το αργότερο εντός δύο µηνών από την προέγκριση, στο αρµόδιο ΚΠΑ2 όπου ανήκουν.
Σε περίπτωση παρέλευσης της προθεσµίας των δύο µηνών από τη γνωστοποίηση της θετικής αξιολόγησης (προέγκρισης) του επιχειρηµατικού σχεδίου από την Επιτροπή χωρίς οι ενδιαφερόµενοι να προβούν σε έναρξη δραστηριότητας στη ∆ΟΥ, ανακαλείται αυτοδικαίως η προέγκριση.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;