Διαβατός Ημαθίας

Σμούθι με τζίντζερ, γιαούρτι και μοσχολέμονο...


Υλικά
20 γρ. τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο
3 κουτ. γλυκού ζάχαρη

1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
χυμός από 2 μοσχολέμονα (λάιμ)
300 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό
6 παγάκια
250 ml παγωμένο νερό
παγάκια και ξύσμα λάιμ για το σερβίρισμα.

Διαδικασία

Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε το τζίντζερ με τη ζάχαρη, το αλάτι, το χυμό από τα λάιμ και τα παγάκια, μέχρι να λιώσουν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το νερό, ξαναχτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρουμε με παγάκια και το ξύσμα λάιμ.
Συνταγή: Νικόλαος Κατσάνης
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!