Σμούθι με τζίντζερ, γιαούρτι και μοσχολέμονο...
Υλικά
20 γρ. τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο
3 κουτ. γλυκού ζάχαρη
3 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
χυμός από 2 μοσχολέμονα (λάιμ)
300 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό
6 παγάκια
250 ml παγωμένο νερό
παγάκια και ξύσμα λάιμ για το σερβίρισμα.
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε το τζίντζερ με τη ζάχαρη, το αλάτι, το χυμό από τα λάιμ και τα παγάκια, μέχρι να λιώσουν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το νερό, ξαναχτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρουμε με παγάκια και το ξύσμα λάιμ.
Συνταγή: Νικόλαος Κατσάνης
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »