Διαβατός Ημαθίας

Βρίσκετε κι εσείς φαγωμένα καλώδια στο αυτοκίνητο;


Εδώ και περίπου δύο δεκαετίες οι εταιρείες αυτοκινήτου άρχισαν να χρησιμοποιούν βιολογικά πλαστικά από άμυλο καλαμποκιού, γενετικά τροποποιημένα βακτήρια ή φυτικά λίπη και έλαια προκειμένου να γίνουν πιο φιλικές προς το περιβάλλον και να μειώσουν την εξάρτησή τους από τα πετροχημικά.

Μάλιστα, από το 2010 τουλάχιστον, τα βιοπλαστικά με βάση τη σόγια υπήρξαν μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για τη μόνωση καλωδίων στα αυτοκίνητα. Κάτι που όμως λατρεύουν τα τρωκτικά τα οποία βρίσκουν πολύ νόστιμα τα υλικά αυτά και έτσι προκαλούν τεράστιες ζημιές στα αυτοκίνητα, επειδή απλώς πεινάνε…
Στις Η.Π.Α. το πρόβλημα πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και οι αγωγές ενάντια σε εταιρείες αυτοκινήτου είναι πάμπολλες, καθώς οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν καλύπτονται από την εγγύηση των αυτοκινήτων τους για τρωκτικά και έτσι αναγκάζονται να πληρώσουν τεράστια ποσά. Μάλιστα ο ελληνικής καταγωγής John Pappas, ιδιοκτήτης του συνεργείου Main & Hudson στο Royal Oak του Michigan, ισχυρίζεται ότι βλέπει τουλάχιστον ένα όχημα κάθε μήνα με φαγωμένα καλώδια, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Detroit Free Press.
Εμείς από την πλευρά μας γνωρίζουμε περιπτώσεις κατά τις οποίες τρωκτικά ροκάνισαν καλωδιώσεις, μπουζακαλώδια κλπ. σε αυτοκίνητα στη χώρα μας και το μόνο που μπορούμε να σας προτείνουμε για να μην έχετε ανάλογο πρόβλημα είναι η χρήση ειδικών, απωθητικών σπρέι.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;