Χοιρινή Τηγανιά με μέλι και πορτοκάλι..
Υλικά συνταγής
2 μεγάλα ψαρονέφρια
2 μεγάλα ψαρονέφρια
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 κύβο ζωμό βοδινού
1/2 ποτήρι κρασί
1-2 κουταλιές μέλι (ανάλογα με την προτίμησή σας)
Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα και γρήγορα τηγανιά χοιρινού.
Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθεί το κρέας. (προσοχή μην το κάψετε!!!)
Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Η τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι είναι έτοιμη να σας καταπλήξει!!!
Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.
Καλή σας όρεξη!
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »