Διαβατός Ημαθίας

Χοιρινή Τηγανιά με μέλι και πορτοκάλι..


Υλικά συνταγής
2 μεγάλα ψαρονέφρια

1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 κύβο ζωμό βοδινού
1/2 ποτήρι κρασί
1-2 κουταλιές μέλι (ανάλογα με την προτίμησή σας)
Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα και γρήγορα τηγανιά χοιρινού.
Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθεί το κρέας. (προσοχή μην το κάψετε!!!)
Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Η τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι είναι έτοιμη να σας καταπλήξει!!!
Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.
Καλή σας όρεξη!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ