Διαβατός Ημαθίας

Να πώς θα έχεις μακριά, υγιή και σκληρά νύχια!


Όπως και να το κάνουμε είσαι κοπέλα και θέλεις να έχεις μακριά, υγιή και πάνω απ’ όλα σκληρά νύχια που να μην σπάνε με τίποτα! Θέλεις να τα βάφεις με περίεργα χρώματα και να κάνεις σχέδια που θα σε ξεχωρίσουν και θα αναδεικνύουν την θηλυκή σου πλευρά.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις μια τεχνική επιμήκυνση ώστε να αποκτήσεις το πολυπόθητο μήκος που επιθυμείς μέσα σε λίγες ώρες, αλλά όπως και να το κάνουμε σαν το φυσικό δεν έχει.
Αν θέλεις τέλεια φυσικά νύχια, εδώ σου έχω μερικές συμβουλές για την περιποίηση των ακρών, που αν τα ακολουθήσεις πιστά θα έχεις τα τέλεια πολυπόθητα νύχια που επιθυμείς σε λίγο καιρό.
Δώσε σχήμα
Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσουμε σωστά είναι να δώσεις σχήμα στα νύχια σου. Δώσε όποιο σχήμα επιθυμείς: οβάλ, τετράγωνα, almond, στιλέτο κλπ. Δίνοντας τους σχήμα απαλλάσσεις τα νύχια σου από την περιττή αδύναμη επιφάνεια νυχιού, και τα βοηθάς να μεγαλώσουν σωστά! Πάρε λοιπόν μια λίμα και ξεκίνα!
Συμβουλή: Αν έχεις ευαίσθητα νύχια που σπάνε εύκολα προτίμησε για αρχή το οβάλ. Οι γωνίες στα νύχια (όπως τα τετράγωνα) είναι αρκετά επιρρεπείς στα σπασίματα.
Απομακρύνετε τα πετσάκια και τις παρανυχίδες
Πάρτε μια ιδική πένσα για τα πετσάκια και απομακρύνετε αυτά και τις παρανυχίδες. Με αυτό τον τρόπο δυναμώνετε τα νύχια σας και τα κάνετε να δείχνουν περιποιημένα και μεγάλα. Προσοχή! Αν δεν γνωρίζετε πώς να το κάνετε, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε μια ειδικό γιατί υπάρχει κίνδυνος για μικροτραυματισμούς.
Σκληρυντικό νυχιών
Επέλεξε ένα καλό σκληρυντικό για να βάψεις την βάση των νυχιών σου! Όλα τα σκληρυντικά βοηθούν στην ενδυνάμωση των νυχιών! Ορισμένα όμως περιέχουν και βιταμίνες που είναι κατάλληλες ώστε να αναπτυχθούν πιο γρήγορα.
Ενυδάτωση με Λάδι- Αμυγδαλέλαιο
Διατήρησε τα νύχια σου ενυδατωμένα! Για να το πετύχεις αυτό εφάρμοζε, κυρίως στις παρανυχίδες, ένα λαδάκι του τύπου αμυγδαλέλαιο, σε καθημερινή βάση. Ακόμα και ελαιόλαδο! Αυτό θα τις θρέψει και θα επιτρέψει στα νύχια σου να μακρύνουν πιο γρήγορα.
Αιμάτωσε τα δάχτυλά σου
Αιμάτωσε την περιοχή των άκρων σου κάνοντας μασάζ. Η υπεραιμία βοηθάει τα νύχια να μακρύνουν γρηγορότερα.
Διατροφή
Προσοχή στη διατροφή σου. Φρόντισε ώστε να τρως σωστά και υγιεινά για να μη στερείσαι βιταμίνες που είναι απαραίτητες για την υγεία των νυχιών. Φρόντισε να τρως τροφές με βιταμίνες Α,Β, C και K
Συμβουλή: Η τελευταία μου συμβουλή κλείνοντας αυτό το άρθρο είναι να έχεις υπομονή. Το να μακρύνουν φυσικά τα νύχια σου δεν είναι μια διαδικασία που γίνεται μέσα σε μια νύχτα. Φρόντισε να μην κάνεις πράγματα που ταλαιπωρούν και φθείρουν τα άκρα σου. Αν κάνεις κάτι που φαντάζεσαι ότι θα τα ταλαιπωρήσει (π.χ. πλύσιμο πιάτων) φόρεσε γάντια.
Ακολουθώντας πολύ πιστά όλα τα βήματα θα δεις ότι πολύ σύντομα θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Μακελειό : 24χρονη αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα: “Ήταν βιαστής και παιδόφιλος” είπε