Διαβατός Ημαθίας

Γιατί οι Άντρες Προτιμούν τις Γυναίκες με Καμπύλες..


Φίλη μου άσε τη δίαιτα γιατί η παρακάτω έρευνα υπάρχει για να σου φτιάξει τη διάθεση και να σου επιτρέψει να τρως χωρίς ενοχές. Εδώ και αιώνες γνωρίζουμε ότι η χυμώδης γυναίκα, με τις καμπύλες της και με τα όλα της, είναι σίγουρα πολύ πιο ερωτική και σέξι από μία πιο μικροκαμωμένη με κάπως αντρικό σώμα.


Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με τα πόδια της Kendall Jenner και το ασθενικό κορμί όλων αυτών των μοντέλων, που λιμοκτονούν για να περπατήσουν στην πασαρέλα, το πρότυπο της καμπυλωτής γυναίκας παραμένει ισχυρό και σίγουρα κυρίαρχο.
Ιδού και 8 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες.
1. Μεγαλύτερο στήθος: Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο; Σίγουρα όχι, αλλά όσο να πεις, μία γυναίκα χυμώδης είναι αδιανόητο να μην έχει πλούσιο στήθος. Κάτι που οι άντρες εκτιμούν δεόντως.
2. Μεγαλύτερα οπίσθια: Αυτό πηγαίνει κατά το μεγαλύτερο στήθος! Γενικά ο άντρας θέλει να τη γεμίζει τη χούφτα του κατά τη διάρκεια του σεξ. Κακά τα ψέματα.
3. Είναι πιο απαλές: Άλλο να αγκαλιάζει ένα μάτσο κόκαλα, και να χτυπάει πάνω σε σπονδυλική στήλη ή οπουδήποτε αλλού με αιχμηρή επιφάνεια, κι άλλο να αγκαλιάζει το απαλό δερματάκι της χυμώδους παρτενέρ, η οποία το μοναδικό που δεν έχει να επιδείξει, είναι… γωνίες.
4. Μπορούν να γίνουν πιο βίαιοι: Ε ναι βρε κορίτσι μου. Το ίδιο είναι να ρίξεις το χαστούκι σε μία κοπέλα 45 κιλά και το ίδιο να το ρίξεις σε μία νταρντάνα που στο κάτω κάτω δε θα φοβηθείς μήπως τη σπάσεις; Ε δεν είναι.
5. Δείχνουν νεότερες: Προφανώς και ισχύει αυτό και πάρτε παράδειγμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Όταν παίρνετε κιλά η μαμά σας και η γιαγιά σας δεν ενθουσιάζονται και λένε ότι είστε πολύ πιο όμορφες; Μην τις αποπαίρνετε, μπορεί όντως ο χειρότερός τους εφιάλτης να είναι ότι κάνετε δίαιτα γιατί φοβούνται μην πάθετε νευρική ανορεξία (παρόλο που αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας) αλλά όντως το πρόσωπο όταν είναι πιο γεμάτο φαίνεται πιο όμορφο και φρέσκο.
6. Είναι δείγμα γονιμότητας: Έχει επικρατήσει η άποψη ότι η γυναίκα με καμπύλες και πιο ανοιχτή λεκάνη, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να συλλάβει από μία γυναίκα με πιο στενή και λεπτή σιλουέτα. Και μπορεί ο καλός σου να ακούει μωρό και να τρέχει γρηγορότερα και από τον Μπολτ, αλλά κατά βάθος τα έχει σκεφτεί όλα!
7. Η ομορφιά τους είναι κλασική: Πίνακες, γλυπτά, τοιχογραφίες, όλα δείχνουν γυναίκες με τουλάχιστον 10 κιλά περισσότερα. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι αυτά είναι τα πρότυπα της ομορφιάς ακόμη και σήμερα. Επίσης, Marilyn Monroe και Μοnica Bellucci έχουν λατρευτεί με πάθος, χωρίς να είναι καμιά τους αδύνατη.
8. Τρώνε: Τα είπαμε αυτά: Οι άντρες σε θέλουν να τρως γιατί αυτό δείχνει υγεία, αυτοπεποίθηση και φυσικά σεξουαλικότητα. Θες κι άλλα πειστήρια;

πηγή:queen.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..