Διαβατός Ημαθίας

Πιες ΑΥΤΟ το Τσάι και Κάψε το Λίπος όσο Κοιμάστε...


Μια κούπα με ζεστό, απολαυστικό τσάι είναι ό,τι πρέπει λίγο πριν τον ύπνο όχι μόνο γιατί ηρεμεί το σώμα και βοηθά με τον ύπνο, αλλά και γιατί αν προσθέσεις μερικά συστατικά-κλειδιά στο ρόφημά σου, μπορείς να ξυπνήσεις πραγματικά ανανεωμένος.


Σύμφωνα με τη διατροφολόγο Regina Fazzini ένα τσάι χωρίς καφεΐνη, όπως το χαμομήλι, είναι η ιδανική επιλογή για πριν τον ύπνο. Εάν μάλιστα τού προσθέσεις τζίντζερ και μοσχολέμονο, θα κάνεις το τσάι σου απίστευτα ευεργετικό!
«Το τζιντζερ βοηθά στην πέψη και διευρύνει το μέγεθος των αιμοφόρων αγγείων, κάτι το οποίο αυξάνει τη θερμότητα του σώματος και σας επιτρέπει να κάψετε περισσότερο λίπος», λέει η Fazzini.
«Τα λάιμ είναι επίσης ωφέλιμα για την πέψη, αλλά και πλούσια με θρεπτικά συστατικά και μέταλλα, όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνες A, B, C και D. Όπως και άλλα κιτρικά οξέα, τα μοσχολέμονα ενισχύουν το μεταβολισμό και μπορούν να σας βοηθήσουν ναι κάψετε περισσότερες θερμίδες και να αποθηκεύετε λιγότερο λίπος», προσθέτει. Το πίνεις λοιπόν το βράδυ και ξυπνάς με επίπεδη κοιλιά!
Πώς θα φτιάξεις αυτό το «μαγικό» ρόφημα;
Βράσε ένα φλιτζ. νερό και στη συνέχεια πρόσθεσε λίγο τριμμένο τζίντζερ. Άφησέ το για 5 λεπτά. Έπειτα πρόσθεσε 1 κουτ. του γλυκού χυμό λάιμ και απόλαυσε το ευεργετικό τσάι σου!
Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

πηγή: olivemagazine.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.