Διαβατός Ημαθίας

Πώς θα επιλέγεις και πώς θα ψεκάζεις σωστά το άρωμά σου..


Οι μεγαλύτεροι αρωματοποιοί συμφωνούν στο εξής. Η μυρωδιά μας είναι κάτι παρόμοιο με την υπογραφή μας. Είναι το σήμα – κατατεθέν μας. Η πρώτη και η τελευταία εντύπωση που αφήνουμε σε κάποιον στην πρώτη ή στην πολλοστή συνάντηση μαζί του.
Συνεπώς, το να αγοράσεις το άρωμα που σου ταιριάζει και να το ψεκάσεις στο δέρμα σου με τέτοιο τρόπο ώστε πρώτον, να το αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο και δεύτερον, να το βοηθήσεις να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο λανθασμένα μπορεί να νομίζεις. Εκτός κι αν έχεις σύμμαχό σου την επιστήμη.

Η επιλογή του αρώματος
Επιστημονικές έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα άρωμα μπορεί όχι μόνο να βγάλει προς τα έξω τον πιο γοητευτικό εαυτό σου, αλλά και να βελτιώσει τη ζωή σου, εφόσον κάνεις τη σωστή επιλογή συστατικών.

Το πατσουλί: Έρευνα του Creston Marketing Sciences Sensory Unit (2014) το συνέδεσε με την επαγγελματική επιτυχία.

Το γιασέμι: Διεγείρει το τμήμα του γυναικείου εγκεφάλου που απελευθερώνει τις σεξουαλικές ορμόνες σύμφωνα με μελέτη του Ruhr Universitat Bochum (2015).

Το τριαντάφυλλο: Ερευνητές του University of Liverpool (2002) απέδειξαν ότι κάποιος που διαβάζει και εκτίθεται σε μυρωδιά τριαντάφυλλου ενισχύει τη μνήμη του κατά 13%.

Η λεβάντα: Αυξάνει τη ροή του αίματος στο αντρικό μόριο κατά 40% και συνεπώς τη λίμπιντο σύμφωνα με έρευνα του Smell and Taste Research Foundation του Ιλινόις (2014).

Η μέντα: Μελέτη του Wheeling Jesuit University (2005) έδειξε ότι ενεργοποιεί το τμήμα του εγκεφάλου που σε κρατά σε επαγρύπνηση και σε βοηθά να έχεις καλύτερη απόδοση στη δουλειά και επίδοση στις αθλητικές σου δραστηριότητες.

Το γρασίδι: Ερευνητές του University of Queensland (2009) κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μυρωδιά του γρασιδιού μπορεί να συμβάλλει στην καταστολή του άγχους.

Το ψέκασμα του αρώματος


Τα αρώματα με βάση το πατσουλί: Στον δεξιό καρπό
Τα αρώματα με βάση το γιασεμί: Στον αριστερό καρπό
Τα αρώματα με βάση το τριαντάφυλλο: Στο οστό της κλείδας
Τα αρώματα με βάση τη λεβάντα: Στο λαιμό
Τα αρώματα με βάση τη μέντα: Στη μασχάλη
Τα αρώματα με βάση το γρασίδι: Στον δικέφαλο


Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι