Διαβατός Ημαθίας

Εξαλείφει τον Πόνο σε Οστά και Αρθρώσεις, Καταπολεμά τη Δυσανεξία στη Γλουτένη!


Το τσόφλι του αυγού είναι μια φυσική πηγή μετάλλων και περιέχει 90% ασβέστιο. Το ασβέστιο απορροφάται από το σώμα εύκολα, επειδή η χημική του σύνθεση είναι σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνο των δοντιών και των οστών των ανθρώπων.
Αν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες, το ασβέστιο μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης, διεγείρει το μυελό των οστών για την παραγωγή κυττάρων και βοηθά στην καταπολέμηση των υψηλών επίπεδων χοληστερόλης και υψηλής αρτηριακής πίεσης.
Τα τσόφλια των αυγών περιέχουν επίσης σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο, φθόριο, φώσφορο, χρώμιο και μολυβδαίνιο.
Ως εκ τούτου, πολλοί ειδικοί συστήνουν τα τσόφλια των αυγών ως ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα ασβεστίου και ανόργανων συστατικών.
Συνιστάται η κατανάλωση 1,5 έως 3 γραμμαρίων από τσόφλια αυγών την ημέρα.
Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια των αυγών:

Για την ενίσχυση του οργανισμού και τον καθαρισμό του αίματος

Πάρτε πέντε τσόφλια αυγών, συνθλίψτε τα καλά και βάλτε τα σε 3 λίτρα νερό. Φυλάξτε αυτό το μείγμα στο ψυγείο σας για 7 ημέρες, πριν να το χρησιμοποιήσετε αντί για νερό. Πίνετε δύο ή τρία ποτήρια του μείγματος αυτού ημερησίως. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χυμό λεμονιού, αν θέλετε.

Θυρεοειδής Αδένας

Παίρνουμε 8 τσόφλια αυγών. Στη συνέχεια, τα πλένουμε και τα συνθλίβουμε καλά, έτσι ώστε να πάρουμε μια λεπτή σκόνη.
Στύβουμε 2 λεμόνια στα τσόφλια των βιολογικών αυγών και διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο για αρκετές ημέρες. Όταν τα τσόφλια αραιώσουν, στραγγίζουμε το υγρό και το ανακατεύουμε με 1 λίτρο ρακί και 1 κιλό μέλι. Αφήνουμε το μείγμα για 7 ημέρες πριν από τη χρήση
Καταναλώνουμε ένα κουταλάκι δύο έως τέσσερις φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Γαστρίτιδα και έλκος

Συνθλίβουμε καλά πολλά πλυμένα τσόφλια αυγών και στη συνέχεια παίρνουμε ποσότητα που χωράει στην μύτη ενός κουζινομάχαιρου ή ίση με το ¼ ενός κουταλακιού του γλυκού. Αναμειγνύουμε την ποσότητα αυτή με δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Όταν τα κελύφη γίνουν αραιά, προσθέτουμε 100 ml ζεστό γάλα.
Καταναλώνουμε αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα με άδειο στομάχι το πρωί και πριν πάμε για ύπνο.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..