Διαβατός Ημαθίας

Διώξτε την Κυτταρίτιδα με ΑΥΤΟ το Απίθανο Tip...


Διαβατός...
Δεν υπάρχει γυναίκα που να έχει περάσει την εφηβεία και να μην έχει έστω και λίγη κυτταρίτιδα. Και μιας και οι Ελληνίδες είναι μεσογειακές γυναίκες με καμπύλες έχουν λίγη παραπάνω κυτταρίτιδα από άλλες γυναίκες άλλων λαών.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να την εξαφανίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται.


Φυσικά αυτό που πρέπει να κάνετε πρώτα και πάνω από όλα είναι να πίνετε πολύ νερό. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι είναι απαραίτητο και για να είστε ενυδατωμένοι όλη μέρα. Από την άλλη βοηθάει και στην μείωση της κυτταρίτιδας.
Εκτός όμως από το νερό μπορείτε να φτιάξετε και την παρακάτω μάσκα που υπόσχεται να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα πριν καν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Η Natalia Robinson, ειδική στην περιποίηση δέρματος, μίλησε στην Dailymail και έδωσε μια συνταγή που γι’αυτήν είναι θαυματουργή.

Για να φτιάξετε τη συγκεκριμένη μάσκα θα χρειαστείτε:
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
Ανακατέψτε τα δύο αυτά υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε και λίγο νερό για να αραιώσετε το μείγμα.
Κάντε ντους για να ανοίξουν οι πόροι σας. Έπειτα κάντε μασάζ για 3 περίπου λεπτά με το μείγμα κυρίως στα πόδια, τους γλουτούς, τα οπίσθια και το στομάχι.

Στη συνέχεια βάλτε λίγο μέλι στα πόδια σας και κάντε μασάζ για 7 λεπτά στα προβληματικά σημεία.
Το μασάζ στα πόδια με μέλι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού που δημιουργείτε στην επιδερμίδα σας από την κυτταρίτιδα. Από την άλλη η μαγειρική σόδα λειτουργεί ως απολεπιστικό.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

πηγή: spirossoulis.com

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !