Διαβατός Ημαθίας

Αυτό είναι το άρωμα που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου...


Διαβατός...
Η αγορά ενός αρώματος μπορεί να είναι δύσκολη για διάφορους λόγους. Εάν ανήκετε...
στους αρχάριους, μπορεί να μη γνωρίζετε καλά πώς μυρίζει ένα άρωμα μέχρι να ψεκάσετε το δέρμα σας.

Πώς λοιπόν θα βρείτε το κατάλληλο άρωμα όταν υπάρχουν εκατοντάδες από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε; Πάρτε σημειώσεις από το ζώδιο σας, φυσικά!

Κριός

Μια ισχυρή ψυχή όπως εσείς χρειάζεται ένα άρωμα που θα συγκρατήσει τη φλογερή σας ενέργεια. Προτείνουμε ένα άρωμα με νότες από κεχριμπάρι ή ξύλο. Κάτι που είναι τολμηρό, αλλά προσιτό όπως εσείς.

Ταύρος

Αν υπήρχε κάποιο χρώμα που σας περιγράφει θα ήταν το πράσινο της φύσης. Είστε αξιόπιστες και σταθερές. Ένα γήινο άρωμα θα σας κρατήσει στο επίκεντρο ανεξάρτητα από οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σας.

Δίδυμοι


Ως Δίδυμοι τείνετε να έχετε ενδιαφέροντα που αλλάζουν διαρκώς. Είστε γεμάτες ιδέες και παρατηρείτε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Ένα πολύπλοκο άρωμα που αλλάζει μυρωδιά καθώς το φοράτε θα κρατήσει το μυαλό σας σε εγρήγορση.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι χρειάζονται ένα προσιτό άρωμα. Κάτι απλό και ζεστό με νότες όπως η βανίλια ή το τριαντάφυλλο που φοριέται σε κάθε περίσταση, 365 ημέρες τον χρόνο.

Λέων

Ένα τολμηρό και αξέχαστο άρωμα που θα παραμείνει στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την έξοδό σας από το δωμάτιο και θα αφήσει την καλύτερη δυνατή εντύπωση.

Παρθένος

Μαζί με την ηρεμία σας έρχεται ένας πλούτος γνώσης που θα μπορούσε να εκφραστεί μόνο με ένα εξίσου πολύπλοκο άρωμα, που συνδυάζει παλιές και νέες νότες για να εκφράσει τα διαφορετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Ζυγός

Είστε εξαιρετικά γοητευτικές και χαρούμενες, χαρακτηριστικά που ελκύουν τους ανθρώπους σε εσάς. Ένα ελαφρύ, παιχνιδιάρικο άρωμα με λίγη γλυκύτητα, είναι αυτό που αντανακλά την προσωπικότητά σας.

Σκορπιός

Είτε είναι στη δουλειά είτε στην αγάπη, ένας Σκορπιός προσεγγίζει τα πάντα με ένταση και πάθος. Ένα ισχυρό άρωμα που θα ταιριάζει με τη ζεστασιά σας είναι ιδανικό για εσάς.

Τοξότης

Οι Τοξοτίνες είναι γνωστές για την αίσθηση του χιούμορ και τον αυθορμητισμό τους. Ένα φωτεινό, εσπεριδοειδές άρωμα που αναζωογονεί τις αισθήσεις σαν μια ανάσα καθαρού αέρα είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Αιγόκερως

Ίσως να μην υπάρχει κανένα ζώδιο πιο εκλεπτυσμένο από εσάς. Ως γυναίκα με αρχές και καλό γούστο, χρειάζεστε ένα άρωμα στο οποίο μπορείτε να στηριχθείτε για να μυρίζετε όμορφα.

Υδροχόος

Αναζητάτε την περιπέτεια και έχετε μία ακόρεστη περιέργεια για τα πάντα γύρω σας. Ένα φρέσκο άρωμα που θυμίζει παραλία είναι το τέλειο συμπλήρωμα για την ενεργητική σας προσωπικότητα. Είναι ζωντανό, δροσερό και απρόβλεπτο όπως εσείς.

Ιχθείς

Ζεστοί και συμπονετικοί, οι Ιχθείς είναι το ανθρώπινο ισοδύναμο μιας ζεστής κουβέρτας. Με μία τόσο ελκυστική προσωπικότητα, χρειάζεστε ένα άρωμα που να είναι εξίσου ελκυστικό. Ένα λουλουδένιο άρωμα θα ενισχύσει τη γοητεία σας.
Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!