Διαβατός Ημαθίας

Atari VCS: Αρχίζει η προπώληση της νέας κονσόλας της Atari...


Διαβατός...
Η προπώληση, όπως υπογραμμίζεται, γίνεται αποκλειστικά μέσω Indiegogo και περιλαμβάνει την Collector's Edition με τον ειδικό ρετρό ξύλινο σχεδιασμό στο μπροστινό κομμάτι.

Η προπώληση της νέας κονσόλας της Atari, Atari VCS, θα αρχίσει στις 30 Μαΐου στην υπηρεσία crowdfunding Indiegogo, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η προπώληση, όπως υπογραμμίζεται, γίνεται αποκλειστικά μέσω Indiegogo και περιλαμβάνει την Collector's Edition με τον ειδικό ρετρό ξύλινο σχεδιασμό στο μπροστινό κομμάτι. Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραγγείλουν και το Atari VCS Onyx, ενώ θα διατίθενται και ειδικά πακέτα για όσους παραγγείλουν νωρίς, περιλαμβάνουν του Onyx στα 199 δολάρια. Άλλα από τα πακέτα θα περιλαμβάνουν το Classic Joystick και το Modern Controller, ενώ οι πρώτες αποστολές προορίζονται για την άνοιξη του 2019.
Η εταιρεία υπογραμμίζει πως πρόκειται για μια απόλυτα γνήσια Atari διασυνδεδεμένη συσκευή, για την οποία συνεργάστηκε με την AMD. Το Atari VCS θα υποστηρίζει 4Κ ανάλυση, περιεχόμενο HDR και 60 FPS, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, dual-band WiFi και Bluetooth 5.0, καθώς και USB 3.0. Τα Classic Joystick και Modern Controller αναπτύσσονται σε συνεργασία με την Power A και θα είναι διαθέσιμα τόσο στο πλαίσιο «πακέτων» όσο και μεμονωμένα.
Η Atari βεβαίως τονίζει πως, όσο και αν το VCS έχει ρετρό έμπνευση, δεν είναι «retro-box», αλλά μια πλήρως παραμετροποιήσιμη εμπειρία ψυχαγωγίας, που θα παρέχει πρόσβαση σε ένα πολύ μεγάλο εύρος παιχνιδιών, επιλογών media και streaming. Παρόλα ατυά, θα περιλαμβάνει- ως φόρο τιμής προς το παρελθόν- κλασικά παιχνίδια, με πάνω από 100 εξ αυτών στο Atari Vault (μεταξύ τους διάσημοι τίτλοι όπως τα Asteroids, Centipede, Breakout, Missile Command κ.α.), αλλά και πολλά σύγχρονα παιχνίδια, που θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)