Διαβατός Ημαθίας

Ψωμάκια με φέτα και γιαούρτι


Διαβατός...

Υλικά...


1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%,

1 φλιτζάνι ηλιέλαιο,

2 αυγά,

1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι,

500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

250 γρ. φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι.

Ανακατεύετε καλά. Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20'.
Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..