Διαβατός Ημαθίας

Είσαι Ένα «Δία Στίγμα Πλοίο» ΑΛΛΑ Δεν το Ξέρεις Γιατί σου το Κρύβουν


Διαβατός...
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ «ΑΣΤΕΡΙ»… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…!
Το Ανθρώπινο Όν (σώμα) γεννιέται με κάποια συγκεκριμένη μορφή-δομή… κι αυτή «γεωμετρικά» μας δείχνει ότι είναι ένα ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΝ/ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΝ ΑΣΤΕΡΙ, γι’ αυτό κι έχεις 5 δάχτυλα στα πόδια / χέρια σου και απαρτίζεσαι από 5 σημεία στο σώμα σου δηλαδή τις (5 κορυφές του πεντάκτινου αστέρος)… ήτοι : κεφαλή-αριστερό χέρι-δεξί χέρι-αριστερό πόδι-δεξί πόδι.

Επίσης κατά τη δημιουργία και τη διάρκεια της ζωής σου μέσα στην μήτρα (της κάθε εγκύου μητέρας…) βλέπουμε να κυριαρχεί ο αριθμός 7… (Επτά-Σεπτά-Ιερά)… αφού η ανάπτυξη του εμβρύου έχει μία αυξητική δυναμική σημασία και πρόοδο… με τον αριθμό (7) να παίζει ένα κυρίαρχο ρόλο… μιας κι αυτό εξακολουθεί να συνεχίζεται κι όταν ακόμη το έμβρυο… έρθει στη νέα ζωή… δηλαδή στο Φως… κι εμφανιζόμαστε εμείς ως Ανθρώπινα Όντα… κι έτσι το κάθε μωρό… μεγαλώνει μεγαλώνει… και κάθε 7 χρόνια… δηλαδή στα (7-14-21-28-35-42-49….κλπ) καθώς τότε χρονικά σε αυτά τα έτη… έχουμε τη κάθε μεταβολή (σωματική/πνευματική) με την ανάλογο αριθμητική πρόοδο… έως το γήρας της ηλικίας μας… και έως τον θάνατο μας.
Το Ανθρώπινο λοιπόν σώμα συμβολικά… αλλά και ουσιαστικά… φανταστείτε το ότι είναι ένα μικρό «ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ» (ΠΛΟΙΟ του ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ)… το οποίο οφείλει να είναι πάντοτε ΟΡΘΙΟ… έτοιμο για απογείωση.
Εάν εξετάσετε λοιπόν με προσοχή την ανθρώπινη κατασκευή του Ανθρώπου… θα διαπιστώσετε ότι τα εσωτερικά του όργανα … αλλά όμως και τα εξωτερικά του… χρησιμεύουν ακριβώς ως εξαρτήματα… που υποβοηθούν… ώστε το μικρό αυτό «Διαστημόπλοιο»… να είναι έτοιμο πάντοτε να «εκτοξευτεί»… προς τον Ουρανό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το ότι η κεφαλή-κρανίο… είναι το πιλοτήριο όργανο μας και όντως στο επάνω μέρος του είναι η (αύρα-το γνωστό φωτοστέφανο)… το οποίο δίνει και τις ΕΝΤΟΛΕΣ… για την πλοήγηση του Ανθρώπινου «σκάφους».
Το Ανθρώπινο σώμα… ως μικρό Διαστημόπλοιο (ΔΙΑ-ΣΤΙΓΜΑ-ΠΛΟΙΟ)… οφείλει να εκτοξευτεί προς τα ΑΝΩ… αλλιώς…. εάν δεν τα καταφέρει πνευματικά… τότε θα επανασαρκώνεται διαρκώς και όλο θα επανέρχεται πίσω στη Γαία… οπότε θα βλέπει τα «άστρα» εκ του μακρόθεν.
Άνω θρώσκει… ο Άνθρωπος… σχηματίζοντας στην δέησή-και στην επίκληση του… τα χέρια και πόδια του ως ένα σχήμα Χ… δηλαδή μία κλεψύδρα… η οποία αφομοιώνει την Ουράνια Απολλώνεια Γνώση… μέσω των 7 ενεργειακών κέντρων του (τσάκρας). Οφείλετε να ξέρετε… ότι ο Άνθρωπος είναι ο καλύτερος δέκτης και πομπός όλων των συχνοτήτων…!
Για την διατήρηση της εν λόγω ΖΩΗΣ του Ανθρώπου… εδώ σε αυτόν τον όμορφο Πλανήτη που λέγεται Γαία… μετά την κάθε επανεσάρκωσή του… χρειάζεται ο καθείς μας συντήρηση-ενέργεια κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ… δηλαδή να βρει τα κατάλληλα εκείνα ΚΑΥΣΙΜΑ… για το μικρό του Διαστημόπλοιο… τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα σε καθημερινή βάση να κρατούμε ΥΓΙΕΣ το ΣΩΜΑ μας,… αλλά σε συνάρτηση βέβαια… και με την Πνευματική μας Πρόοδο.
Για να έχουμε λοιπόν ΔΙΑΥΓΕΙΑ… οφείλουμε να τρώμε σωστά … γιατί αυτό θα μας διατηρήσει σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και θα έχουμε καλή ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ και καλή ΥΓΕΙΑ… ώστε να διατηρήσουμε την δυνατότητα ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ προς τα… Άνω.
Ως τώρα λέγαμε…. « ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΩΣ… ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ»….δηλαδή πως είναι ο εγκέφαλός σου και η καρδιά σου…..αλλά στην ουσία και το ΜΕΛΛΟΝ σου… δηλαδή η ΠΑΡΑΜΟΝΗ σου στη ΖΩΗ… έως το Γήρας… έως τον ΘΑΝΑΤΟ.
Αν όμως υπάρχει μη σωστή διατροφή (έλλειψη νερού-φαγητού ή αλλοίωση των)… τότε δυσχεραίνει η εδώ μας ΠΑΡΟΥΣΙΑ … για περισσότερη ΕΠΙΒΙΩΣΗ… και ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Στην ουσία σήμερα… το παραπάνω ρητό… όμως άλλαξε κι έγινε: «ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΡΩΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ». Οι διατροφικές μας συμπεριφορές είναι σημαντικές και οφείλουμε να είμαστε πολλοί προσεκτικοί… όχι μόνον ως προς το τι βάζουμε στο πιάτο μας… αλλά και προς το πότε το γεμίζουμε και ασφαλώς από ποιες συνθήκες το κάνουμε αυτό (ψυχολογικό στρες)… αλλά και τι συνδυασμούς τροφών επιλέγουμε-διαλέγουμε.

Δεν θα γράψω με τα γνωστά ιατρικά δεδομένα και τι παθήσεις θα έχουμε εάν καταναλώσουμε διάφορες τροφές…γιατί ίσως αυτά να είναι λίγο πολύ γνωστά…αλλά μπορούμε όμως να υπενθυμίζουμε τον Εαυτό μας…κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Φυσικά εκείνο που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι οι πράξεις μας και η αυτοκυριαρχία μας…αλλά και οι γενικότερες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε… καθώς οι γνώσεις περί διατροφής είναι ωφέλιμες… εάν τις εφαρμόζουμε όμως συνειδητά στον καθημερινό μας βίο.
Ένας βασικός κανόνας είναι να μην τρώμε στο πόδι… όπως λέμε… αλλά να έχουμε πάντα αρκετό χρόνο και να απολαμβάνουμε το γεύμα ή το δείπνο με την ησυχία μας. Έτσι γλυτώνουμε την καρδιά μας από το στρες και το άγχος.
Δεν παραλείπουμε γεύματα (πρωινό-δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό-βραδινό)…στις σωστές συνήθως ώρες και με την ανάλογη ποσότητα που σε καθένα αναλογεί.
Δεν τρώμε την ώρα που εργαζόμαστε ή περπατάμε. Η ώρα του φαγητού είναι ιερή… και κάνουμε ένα πραγματικό «διάλειμμα» για να φάμε σωστά, ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο του εμφράγματος.

Τρώμε νωρίς το βραδινό μας και ελαφριά, γιατί οι έρευνες δείχνουν ότι για κάθε 20 λεπτά που αυξάνεται η χρονική απόσταση…μεταξύ του βραδινού φαγητού και νυχτερινού ύπνου….ο κίνδυνος εγκεφαλικού μειώνεται κατά 10%.
Επίσης σας συνιστώ πριν τον ύπνο να πιείτε ένα ποτήρι νερό. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε να πίνετε 2 ποτήρια νερό, ενώ το μεσημέρι πριν μισή ώρα φαγητού… περίπου 1 ποτήρι νερό.
Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι ότι η κατάποση νερού… κατά προτίμηση τρέχον ύδωρ… δηλαδή γάργαρο νεράκι… όπου θα πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν με ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ… γιατί το ύδωρ… να μην το ξεχνάτε αυτό… έχει «μνήμη».

Επίσης κάνουμε όχι αγχωτικό γεύμα και κακές σκέψεις την ώρα του φαγητού… ώστε να μην περνάνε άσχημες σκέψεις από το μυαλό μας… αφού π.χ. μαλώσατε με τον γείτονά σας ή τη γυναίκα σας… και ίσως να καταριέστε το κάθε «ανθρωπίδιο» που έρχεται στο νου σας εκείνη τη χρονική στιγμή κλπ κλπ… διότι κάτι τέτοιο επηρεάζει αρνητικά κι άμεσα εσάς τον ίδιο.
Απολαύστε λοιπόν το γεύμα σας με όλες σας τις αισθήσεις. Κατά προτίμηση οικιακό φαγητό που τις περισσότερες φορές τουλάχιστον… ξέρετε τι ετοιμάζεται και το πως το ετοιμάζετε… αρκεί φυσικά τα υλικά σας να είναι όσο το δυνατόν πιο γνήσια… αφού αυτό μπορείτε ως ένα βαθμό να το ελέγξετε.
Το σώμα μας είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε.. μαζί με την μάνα Γαία… κι οφείλουμε όσο μπορούμε καλύτερα… αλλά και με άλλους τρόπους π.χ. με σωματική άσκηση και περπάτημα… ώστε να το διατηρούμε ζωντανό και υγιές χωρίς να κάνουμε υπερβολές.
Το οινόπνευμα… μόνο το κόκκινο κρασί είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό μας… όπου οι άντρες σε καθημερινή βάση επιτρέπεται να πίνουν 2 ποτήρια, ενώ οι γυναίκες 1 ποτήρι την ημέρα. Όλα τα επιπλέον ποτά δημιουργούν παρενέργειες και ειδικά αν έχουμε και μεγάλη κατανάλωση. Τώρα εάν ξεφύγουμε και λιγάκι… δεν πειράζει καλή τη καρδία… αλλά να μην γίνεται αυτό όμως μία κακιά συνήθεια…!
Επίσης τα ροφήματα…. κατά προτίμηση αυτά που προέρχονται τη φύση, όπως τα βότανα είναι καλά… διότι γιατρεύουν τις διάφορες παθήσεις. Τα αφεψήματα μας τονώνουν και η ίδια η φύση μας βοηθάει για να επιζήσουμε… αρκεί να μάθουμε από αυτήν και να την σεβόμαστε ως ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
Οι κρύσταλλοι επίσης μας βοηθούν για το κάθε μας ενεργειακό κέντρο… και μας φέρνουν την ισορροπία στον οργανισμό μας.
Το ότι στη φύση επικρατεί το πράσινο χρώμα… δεν είναι φυσικά τυχαίο κι αυτό έχει να κάνει με το 4ο ενεργειακό μας κέντρο… το κέντρο της ΚΑΡΔΙΑΣ(το πράσινο χρώμα… που δημιουργεί ηρεμία)… δηλαδή το μεταίχμιο ανάμεσα στο 1ο-2ο-3ο γήινα κέντρα και 5ο-6ο-7ο θεϊκά κέντρα. Βρίσκεται και δεσπόζει στη μέση, ως ένας ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ… εκεί που βρίσκεται η ΚΑΡΔΙΑ μας και μεταφέρει το ΑΙΜΑ / ΙΑΜΑ… σε όλο το σώμα μας.
Αν π.χ. μας συμβεί ένα οξύ στρεσογόνο επεισόδιο, κάτι δηλαδή θλιβερό ή απρόσμενο (π.χ. θάνατος ή απώλεια κλπ εκείνο που επηρεάζεται να ξέρετε άμεσα είναι η ΚΑΡΔΙΑ μας και όχι ο εγκέφαλος μας. Αυξάνεται ο κίνδυνος στεφανιαίου επεισοδίου την επόμενη ημέρα, το λεγόμενο σύνδρομο (Broken Heart) – ράγισμα καρδιάς).

Δεν είναι τυχαίο ότι στη λέξη ΚΑΡΔΙΑ… αν προσθέσουμε το γράμμα Α(λφα)… γίνεται ΑΚΑΡΔΙΑ… και με αναγραμματισμό ΑΡΚΑΔΙΑ… δηλαδή πρώτη προσελήνωση των Ελλήνων εις την Γαία… σε τούτη εδώ τη ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ… και η ανάλυση της λέξης ΑΡΚΑΔΙΑΣ… γίνεται ΚΑΡΑ ΔΙΑ… δηλαδή η ΚΑΡΑ του ΔΙΟΣ, του Υψίστου Θεού του Ολύμπιου (Δωδεκάθεου) και όχι μόνο.
Όλα ΑΔΕΛΦΙΑ… ξεκινούν από την ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ… αλλά και από την ΔΙΑ-ΘΕΣΗ ΜΑΣ… για ΖΩΗ.
Στηρίζουμε τη ΖΩΗ και βροντοφωνάζουμε ΠΑΡΟΝ.

Όχι πεσιμισμός.
Ήρθε ΩΡΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, της ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, της ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ,…ανάμεσά μας…. αλλά και του ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ μας… και τη ΓΗ μας (ΓΑΙΑ).
Οι δοκιμασίες… θα πρέπει να μας δυναμώνουν και να στεκόμαστε ΟΡΘΙΟΙ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ… ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Η ψυχολογία παίζεται…..στον φόβο. Μας φοβίζουν…. με τους τρόπους που ήδη σας έχω αναφέρει και τους βιώνουμε καθημερινά…. με σκοπό να μας χαμηλώνουν όσο το δυνατόν τις ΔΟΝΗΣΕΙΣ μας…δηλαδή τις ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ μας. Αυτό φέρνει αρρώστιες και κακή ψυχολογία και κατ’ επέκταση ΥΠΟΤΑΓΗ.
Φοβόμαστε για το μέλλον…. και χάνουμε έτσι το ΠΑΡΟΝ… τη κάθε ΣΤΙΓΜΗ… που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ… (δηλαδή και τώρα που με διαβάζεις είναι μία μοναδική στιγμή… διότι ερχόμαστε σε διεπαφή με κοινό νου και σκέψη…). Το ΠΑΡΟΝ είναι αυτό που φτιάχνει το ΜΕΛΛΟΝ. Αν είσαστε αδρανείς στο τώρα… κι έχει κυριαρχήσει μέσα σας ο ΦΟΒΟΣ… θα μένετε ακίνητοι και παύει να υπάρχει συνεχόμενη ΡΟΗ ΚΙΝΗΣΗΣ… και θα μετατραπείτε σε «ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΕΣ». Η συνεχής κίνηση λοιπόν….. «τα πάντα ρει»…μας φέρνει σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ….και ΑΦΥΠΝΙΣΗ….και το μυαλό μας δουλεύει κι επεξεργάζεται τις διαδικασίες μέσω του ΝΟΥ.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις να χάσεις και κάτι….ΑΔΕΛΦΕ/Η….γιατί κάποτε θα φύγεις από τούτη τη ζωή…οπότε δώσε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στον ΕΑΥΤΟ σου…..να παλέψει με τα «ΘΗΡΙΑ» μέσα σου…στο ΠΑΡΟΝ….στο δικό σου Παρόν…(ΠΑΡΟΥΣΙΑ).

Σήκωσε το ανάστημα σου… και γίνε ΕΛ-ΛΗΝΑΣ,….ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ…του ΦΩΤΟΣ….και της ΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Μην κιοτέψεις μωρεέ. Ψηλά το κεφάλι.
Αλήθεια δεν σε παραξενεύει το ότι χτύπησαν…πρώτα πρώτα την χώρα μας ΕΛΛΑΔΑ….μια κουκίδα στον Παγκόσμιο χάρτη. Μια… Ελλαδίτσα… λένε…!
Αλλά «αυτοί» όμως ξέρουν πολύ καλά… ότι όλα ξεκίνησαν από εδώ….και προσπαθούνε με κάθε τρόπο….να μην σηκώσουμε ποτέ κεφάλι…ώστε να αντιληφθούμε και μάθουμε ότι τελικά η καταγωγή μας… είναι τελικά από ψηλά… ΟΥΡΑΝΙΑ.
Ο Άνθρωπος…εξάλλου είναι οι ΜΝΗΜΕΣ του.
Ακριβώς αυτό θέλουν να σβήσουν… για να μην θυμηθείς…!
Αν κάποτε ξυπνήσεις τα κύτταρά σου…κι ανάψεις το πρώτο σου κεράκι μέσα στο είναι σου…..σιγά-σιγά…..θα ανάψουν και τα υπόλοιπα κεράκια…..και η ΦΛΟΓΑ της ΨΥΧΗΣ θα πετάξει ως ένα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ….δηλαδή ως ένα ΠΥΡΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ….για να ανυψωθεί εις τα ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΩΜΑΤΑ…ίνα δοξασθεί το ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΓΕΝΟΣ.
Είναι απλά τα πράγματα…γιατί δεν θα είχε και τόσο νόημα να τρέφουμε έτσι το σώμα μας…για 70-80 χρόνια …για να περνάει η ώρα μας….. σε τούτο τον Πλανήτη.
Το όχημα (σώμα) μας…μαζί με το ΝΟΥ…μας οδηγούν στο ανώτερο Πνευματικό Επίπεδο…της ανέλιξής μας….και η κάθε ΛΕΞΙΣ…..γίνεται ΕΛΞΙΣ…..ώστε να γίνει ΕΛΙΞς =111=ΠΑΙΔΕΙΑ (ΕΝΝΕΑ)…..ένας ΕΛΙΚΑΣ(ΕΛΙΚΩΝ)….που όταν περιστραφεί ΑΔΕΛΦΙΑ….δημιουργεί την ΑΝ-ΕΛΙΞ-Η μας… εις τον ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ.
[ΟΥΡΑΝΟΣ=Ν+ΟΥΣ/ΟΡΑ(Νους γαρ κατ’ αυτούς πανθ’ ορά και παντ’ ακούει, τα’ άλλα δε κωφά και τυφλά.)]
Ερευνήστε και όσο η Ελευθέρα Ροή του Νου εις το ΕΥ…είναι αντικειμενική και χάρη της ανακάλυψης ορθή…..θα είναι ΕΥ…..ευρίσκειν….θα έχει δηλαδή Εύρος…Ελευθέρας Ροής…εις τον Απολλώνειον τρόπον του ζητείν.
Έρρωσθε και ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ
Υ.Σ. (Εάν έχεις διαβάσει όλο το κείμενο… θα έχεις φτάσει κοπιάζοντας έως εδώ και θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ… να μην κάνεις ούτε ένα λάικ (μου αρέσει)… διότι φτάνει που έφτασες έως εδώ και με διάβασες. Αυτό μου αρκεί. Εάν όμως επιθυμείς να γράψεις κάτι… από κάτω… είτε παρατήρηση, είτε σχόλιο ή ερώτηση μπορείς φυσικά να το κάνεις… αλλά όχι όμως λάικ… σε ευχαριστώ πολύ… να είσαι πάντοτε καλά.)


ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι