Διαβατός Ημαθίας

Α1 ΕΠΣ Ημαθίας: Δεν άλλαξαν τις ισορροπίες τα αποτελέσματα της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής


Διαβατός...
Νίκη Αγκαθιάς (2-1 τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου) και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (7-0 στον Διαβατό) μετρούν πλέον αντίστροφα για το μεταξύ τους ντέρμπι της 28ης Απριλίου στην έδρα του «δικεφάλου» αλλά και για τις αναμετρήσεις των play off, τα οποία είναι πλέον δεδομένα.
Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο μέρος, εδραίωσε την κυριαρχία της με δύο τέρματα στο διάστημα αυτό, ωστόσο ο ΓΑΣ ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και παρά το γεγονός πως έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσίλη στο 53′, μείωσε το σκορ και επέφερε άγχος στους αντιπάλους.
Η αναμέτρηση είχε εντάσεις και διακοπές, με αποκορύφωμα το 64′ όταν οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στο γκολ των φιλοξενούμενων, με τον ρέφερι κ. Μελτζανίδης να αποβάλει από τον πάγκο εκπρόσωπο των «ασπρόμαυρων». Ένταση υπήρξε και στο τέλος του αγώνα, όταν και πάλι υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τον άρχοντα του αγώνα, ωστόσο το συμβάν δεν πήρε μεγάλη έκταση.
Σαφώς πιο εύκολο ήταν το έργο του ΠΑΟΚ, που επικράτησε με το ευρύ 7-0 του ουραγού Ατρομήτου στον Διαβατό και πλέον θα παίξει μόνο για τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Νίκη για να αποκτήσει το απόλυτο προβάδισμα έδρας στα επερχόμενα play off. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Πετράι (έφτασε τα 17) και Θανάσης Κίτσας (9 σύνολο φέτος).
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας! Η ομάδα του Αντώνη Λυμούση, χάρη σε τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 3-0 του Κεραυνού στην Επισκοπή και θέλει νίκη στο τελευταίο παιχνίδι στο Παλαιοχώρι για να τερματίσει τρίτη και να αντιμετωπίσει στα play off τον δεύτερο της κατάταξης.
Στα άλλα ματς, που δεν είχαν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον ξεχώρισαν τα «διπλά» του Άρη Παλαιοχωρίου στον Άγιο Γεώργιο αλλά και του Αχιλλέα Νάουσας στον Άραχο, ενώ ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες διεξήχθη στη Νέα Νικομήδεια, όπου η Νέα Γενεά αποχαιρέτησε με νίκη την Α1 Ερασιτεχνική.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..