Διαβατός Ημαθίας

Κάνε το τραπέζι της 25ης Μαρτίου σούπερ νόστιμο και θρεπτικό!


Διαβατός...
της Εύα Τσάκου Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Η 25η Μαρτίου είναι η μία από τις δύο ημέρες της αυστηρής νηστείας του Πάσχα, της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που επιτρέπεται η κατανάλωση ψαριού, λαδιού και κρασιού. Την ημέρα αυτή την τιμητική του έχει ο μπακαλιάρος σκορδαλιά...
είτε ο εορτασμός λαμβάνει χώρα σε σπίτι, είτε σε κάποιο εστιατόριο ή ταβέρνα, ειδικά εάν το επιτρέπει και ο καιρός!

Πώς μπορείτε να καταναλώσετε τον μπακαλιάρο; Πόση σκορδαλιά να προσθέσετε στο πιάτο; Με τι να συνοδεύσετε το γεύμα σας; 

Διαβάστε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το γεύμα της 25ης Μαρτίου στο άρθρο «25η Μαρτίου: Ποια είναι η «διατροφική αξία» της ημέρας;», κλικάροντας το παρακάτω link:

https://www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/systaseis-diatrofis/15884-25i-martiou-poia-einai-i-diatrofiki-aksia-tis-imeras

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ