Διαβατός Ημαθίας

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Α1 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας (25η αγωνιστική, 17/3)


Διαβατός...
Τόσο στην κορυφή όσο και στις θέσεις των play off, παρέμεινε η ίδια συγκεχυμένη κατάσταση και κυρίως στην ουρά όπου οι πολλές ισοπαλίες δεν έδωσαν μια πιο καθαρή εικόνα όσον αφορά τη συμμετοχή στους αγώνες διαβάθμισης.
Τη νίκη της ημέρας σημείωσε η Νίκη Αγκαθιάς, που πέρασε από τον Άραχο με το εμφατικό 9-1, ωστόσο το αποτέλεσμα της 25ης αγωνιστικής σημειώθηκε στη Χαρίεσσα, όπου ΑΕΧ και Κεραυνός Επισκοπής αναδείχτηκαν ισόπαλοι 4-4!
Στο ματς αυτό, οι δύο ομάδες χάριζαν και έπαιρναν αφειδώς το προβάδισμα και όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας είναι σίγουρο πως το ευχαριστήθηκαν! Χατ-τρικ σημείωσε ο Χάρης Παραστατίδης, που «έπιασε» στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς τον Μάριο Αργυρόπουλο (αμφότεροι με 21 τέρματα) ενώ για τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ηλιάδη κάτω από τα δοκάρια αλλά και με 11 ποδοσφαιριστές(!), δύο γκολ πέτυχε ο Γραμματικός και από ένα οι Στογιάννης και Δημητρούσης.
Πάντα στο -3 από την πρώτη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που βρήκε γρήγορα τα ψυχικά αποθέματα μετά την απώλεια του Κυπέλλου και επικράτησε με 3-0 του Άρη Παλαιοχωρίου. Ο «δικέφαλος» άνοιξε το σκορ με τον Πατατούκα και «ξεκλείδωσε» την άμυνα των «κιτρινόμαυρων», που είχαν σαν στόχο να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Θεοδωρίδη αλλά δεν τα κατάφεραν.
Σπουδαίο ματς στον Κοπανό, όπου ο ΓΑΣ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Το γκολ του Ραφαήλ Ηλία στο 42′ (ο νεαρός έφτασε αισίως τα 5 τέρματα με την κιτρινόμαυρη φανέλα) έδειξε πως θα ήταν το έναυσμα για τη συνέχιση του νικηφόρου σερί για την ομάδα του Χρήστου Χατζηδάκη, αλλά ο Νίκος Πατσιαβούρας είχε άλλη…άποψη στο δεύτερο μέρος και με δικό του τέρμα, οι «κιτρινομπλέ» έφυγαν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα.
Ισόπαλο το αποτέλεσμα και στη Νικομήδεια, όπου η Νέα Γενεά κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο 85′ με τέρμα του Κώστα Τσιάμπα. Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου προηγήθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους (το 7ο φετινό γκολ του Πέτγαζλη, που…ξανάνιωσε) αλλά οι συνεχόμενες αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών δεν του επέτρεψε να βρει τη γνωστή συνοχή του και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» (που έχουν αποδείξει πως χτυπούν όλα τα παιχνίδια) πήραν τον πολύτιμο βαθμό.
Τέλος στον Διαβατό, η ομάδα του Μακροχωρίου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο και να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Γόλη Ηλιάδη προηγήθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα με γκολ του ίδιου, ωστόσο οι πάντα μαχητικοί «κυανόλευκοι» έφεραν το ματς στα ίσια στα μισά του δευτέρου μέρους με τον Κώστα Πάτρα.
Το «χρυσό» τέρμα για τους «ασπρόμαυρους» σημείωσε στο 73′ ο Κουλουριώτης και πλέον μόνο αν…αυτοκτονήσουν θα βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στα play out.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!

Βέροια: Ατύχημα με μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ