Διατροφικές συμβουλές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας...
Photo source: www.bigstockphoto.com |
Διαβατός...
της Σταυρούλας Τσατραφίλη
Η Καθαρά Δευτέρα είναι αργία και γιορτινή μέρα. Αποτελεί την αρχή της νηστείας της Μεγάλης Σαρακοστής (σχεδόν 40 ημέρες) και από άποψη διατροφικής κατανάλωσης θα έπρεπε να είναι καθαρά νηστίσιμη μέρα, με αποχή από τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης, αλλά και από τυχόν υπερβολές. Παρ’ όλα αυτά, λόγω της αργίας και του γεγονότος ότι συνδυάζεται και με την Αποκριά είναι ευκαιρία για πολύ κόσμο να βρεθεί με παρέα, να φάει και να διασκεδάσει.
Πόση ταραμοσαλάτα να καταναλώσω; Να φάω λαγάνα; Πώς να διαλέξω τα θαλασσινά μου; Αυτές και πολλές περισσότερες απαντήσεις θα ανακαλύψετε διαβάζοντας το άρθρο... για να απολαύσετε και το φαγητό σας και την παρέα σας!
Διαβάστε εδώ για περισσότερα....
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »