Διαβατινό Μυστικό: Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο..
Διαβατός...
Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική.. !
Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και σας το παρουσιάζουμε. Θα το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσουμε το άρθρο με τα αποτελέσματα! Εάν πάλι κάποιος μας προλάβει, μπορεί να σχολιάσει από κάτω στο άρθρο για τα δικά του αποτελέσματα.
Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού
Διαδικασία :
1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση
2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι
3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι
Καλή επιτυχία !
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »