Διαβατός Ημαθίας

Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας...


Διαβατός...
Κανένα από τα υποτιθέμενα Ελληνικά κανάλια δεν έδειξε το συλλαλητήριο, τυχαίο; Καλά τα λέω ανθελληνικά βοθροκάναλα....Τέλος πάντων...χαμός έγινε χθες στην Θεσσαλονίκη...Αν θέλουν όνομα τα Σκόπια μπορούν να λέγονται Κάτω Σλαβία...
(Μ-ίου)


Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ.
Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε περίπου στις 18:00. Το ραντεβού για τη συγκέντρωση έχει δοθεί στις 2 μ.μ. στον Λευκό Πύργο, αλλά αρκετή ώρα νωρίτερα είχαν καταφθάσει εκεί άνθρωποι  από πολλές περιοχές της χώρας, που ταξίδεψαν με εκατοντάδες πούλμαν. 


Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου έκαναν λόγο για πάνω από 500 λεωφορεία και για συμμετοχή 400.000 ατόμων. Πολλοί κρατούν σημαίες, άλλοι φορούν παραδοσιακές στολές, ενώ δεν έλειψαν και οι παραδοσιακοί χοροί, τη στιγμή που στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Λίγο μετά τις 15:30, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανήλθαν στους 500.000 και πως συνολικά στη Θεσσαλονίκη έφτασαν συνολικά 1.300 πούλμαν απ' όλη την Ελλάδα.


Σύμφωνα με την Τροχαία στην πόλη μπήκαν 970 πούλμαν.
Παρόντες στο συλλαλητήριο ήταν πολλοί βουλευτές βορείου Ελλάδος της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.



























Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)