Διαβατός Ημαθίας

Στη σκιά της πολύ μεγάλης απώλειας του Σάββα Αβετίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, διεξάγεται σήμερα Σάββατο (20/1) η 17η αγωνιστική Α1 ΕΠΣ Ημαθίας..


Διαβατός....
Το ΔΣ του Ατρόμητου Διαβατού εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Σάββα Αβετίδη. Ο αγαπητός σε όλο τον κόσμο Σάββας, υπήρξε ένας προπονητής, αθλητής, εκπαιδευτικός απόλυτα αποδεκτός από όλους.

Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένειά του. Καλό παράδεισο…

Μια ακόμη… δύσβατη στροφή για τις ομάδες της κατηγορίας, με τα περισσότερα παιχνίδια να παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας όσο και στις χαμηλότερες θέσεις, ένεκα και των play out.
Το πιο εύκολο φαινομενικά έργο της ημέρας έχει η πρωτοπόρος Νίκη Αγκαθιάς, που υποδέχεται τον ουραγό Ατρόμητο Διαβατού και κρίνοντας τόσο από τη βαθμολογική θέση των ομάδων όσο και από το ματς του πρώτου γύρου (13-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων»), τότε η αναμέτρηση έχει σε μεγάλο βαθμό διαδικαστικό χαρακτήρα.
Πιο δύσκολο σαφώς έργο έχει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και μάλιστα εκτός έδρας. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή και στόχος του είναι συνεχίσει χωρίς απώλειες, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη δεν είναι επ ουδενί εύκολος αντίπαλος. Το σίγουρο είναι πως θα διεξαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και καιρού επιτρέποντος, το γήπεδο αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο.
Πολύ σημαντικό το ματς και στην Επισκοπή, σε ένα ακόμη ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νάουσας. Ο Κεραυνός υποδέχεται τον ΓΑΣ Κοπανού, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις…παρυφές των play out και εξ ορισμού, το παιχνίδι αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό «παζάρι» ενώ και ο ΓΑΣ έχει καλύψει κενά στο ρόστερ, επομένως οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής αναμένεται να απολαύσουν ένα πραγματικό ντέρμπι.
Καθοριστικό το παιχνίδι και στο Παλαιοχώρι, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Αχιλλέα Νάουσας. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί και κάθε…λιθαράκι στον βαθμολογικό σάκο είναι πολύτιμος κι αυτό θα επιδιώξουν αμφότεροι στην αυριανή αναμέτρηση.
Παρόμοιος ο χαρακτήρας και στο ματς του Αγίου Γεωργίου, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται την «γειτόνισσα» ΑΕ Χαρίεσσας. Πολύ σημαντικό το ματς, καθοριστικής βαθμολογικής σημασίας, με τους «πράσινους» να…καίγονται περισσότερο μιας και έχουν μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.
Τέλος στην Νέα Νικομήδεια, η Νέα Γενεά καλείται να πάρει βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα αλλά αποδυναμωμένη στις μεταγραφές, Ποντιακή Νεολαία Αράχου.
Σήμερα
Νίκη Αγκαθιάς - Ατρόμητος Διαβατού 
Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς
Διαιτητές : Παζαρτζικλής, Σωτηριάδης, Χαραλαμπίδης
Νίκη Αγκαθιάς
Προπονητής : Σταύρος Κωστογλίδης
Γνωστές απουσίες : Κίτσας Π.΄(τραυματίας), Ζαρογιάννης (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)
Θέση στη φετινή βαθμολογία : 1η θέση με 43 βαθμούς (69-3 τέρματα)
Ατρόμητος Διαβατού
Προπονητής : Άρης Αδαλόγλου
Γνωστές απουσίες : Ρόκο, Κωστογλίδης (τραυματίες)
Θέση στη φετινή βαθμολογία : 14η θέση με 4 βαθμούς (14-52 τέρματα)
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.