Διαβατός Ημαθίας

Χωρίς σημαντικές ανακατατάξεις στην κορυφή αλλά με αποτελέσματα που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον στην ουρά, κύλησε χθες (13/1) η 16η αγωνιστική στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.


Διαβατός...
από Αργύρης Τσιγγενόπουλος
Η πρωτοπόρος Νίκη Αγκαθιάς, παρά τις απουσίες των Ζαρογιάννη και Παναγιώτη Κίτσα, πέρασε σαν…σίφουνας από τη Χαρίεσσα και με το εμφατικό 4-0, διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Δύο τέρματα σημείωσε ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης, που έχει φτάσει τα 8 στο πρωτάθλημα και είναι πλέον ο τρίτος σκόρερ της ομάδας πίσω από τους Ευγένη Κίτσα και Λίτσι που έχουν από 10. Πολλές οι απουσίες για τη γηπεδούχο ΑΕΧ, που είχε στην αποστολή 14 ποδοσφαιριστές.

Ευρεία νίκη και για τον «δικέφαλο» της Αλεξάνδρειας, που έφτασε τα 7 γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και παραμένει πάντα στο -3 από την κορυφή. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Άγγελος Καραντουλαμάς, που σε δύο εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα έχει ήδη 6 γκολ, ενώ ο Μάριος Αργυρόπουλος με τα δύο που πέτυχε σήμερα, έφτασε τα 15 στο πρωτάθλημα.
Το ντέρμπι για την 3η θέση είχε «κιτρινομπλέ» απόχρωση! Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, σε ένα γκραν γκινιόλ ματς, επικράτησε με 2-1 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και μείωσε τη διαφορά στον έναν βαθμό. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν σε διάστημα 10 λεπτών στις αρχές του δευτέρου μέρους, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα με τον Ρίσσου, τον Χάρη Συμεωνίδη να φέρνει το ματς στα ίσια και άμεσα να απαντά ο ΓΑΣ με τέρμα που σημείωσε ο Θοδωρής Πέτγαζλης.
Μεγάλης σημασίας νίκη για τον Κεραυνό Επισκοπής στο ΔΑΚ Νάουσας! Οι «κοκκινόμαυροι», με πέντε νέους παίκτες στη σύνθεση τους (θα δείτε αργότερα το ρεπορτάζ για τις μεταγραφές) πήραν σπουδαία νίκη επί του Αχιλλέα Νάουσας και «σκαρφάλωσαν» στη 10η θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 52′ ο Χάρης Παραστατίδης (έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα), με τους «κυανόλευκους» να χάνουν αρκετές ευκαιρίες ώστε να έχουν καλύτερη μοίρα στο σημερινό παιχνίδι.
Τέλος στον Διαβατό, η Νέα Γενεά Νικομήδειας ήταν αυτή που…χαμογέλασε και με τέρμα του Μάκη Λιλιόπουλου στο 40ο λεπτό, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Χωρίς προπονητή στον πάγκο (εκτελών χρέη ο…πρόεδρος Κώστας Παρασκευαΐδης) και με πολλές ελλείψεις, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στη νίκη, κόντρα σε έναν πολύ μαχητικό Ατρόμητο που δεν κατάφερε όμως να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Η αναμέτρηση στον Κοπανό, ανάμεσα στον τοπικό ΓΑΣ και το Μακροχώρι ξεκίνησε αλλά διακόπηκε στο 6ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, ενώ ο Άρης Παλαιοχωρίου ήταν ο…κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς απέσπασε τρεις ξεκούραστους βαθμούς με τη Δόξα Λιανοβεργίου...

Ατρόμητος Διαβατού – Νέα Γενεά Νικομήδειας  0-1 (40′ Λιλιόπουλος)
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Μουσενίκα
Αποβολή : Δαλήγγαρος (89′)
Συνθέσεις
Ατρόμητος Διαβατού : Πάτρας Γ., Αρβανιτίδης, Πάτρας Κ., Καμπούρης, Κοντογιάννης, Πάτρας Ρ., Γιαννόπουλος, Μπαλτζής Α., Χατζηγεωργίου (67′ Καρυπίδης), Χρυσάνης, Γιαννακίδης
Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μανιόπουλος, Λιλιόπουλος, Μουρατίδης, Συμεωνίδης, Καϊογλίδης, Σακαλής, Τσιάμπας, Παγγούρας, Δαλήγγαρος, Πασχαλίδης, Τσαχαλίδης (46′ Μυλωνάς)

Το άρθρο ανήκει στην σελίδα http://sportsup.gr

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!