Διαβατός Ημαθίας

Φτιάξτε Μόνοι σας 2 Πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα Ξύλινα Δέντρα


Διαβατός...
Τα Χριστούγεννα είναι μόνο μια ανάσα μακριά και ήδη σιγά-σιγά όλοι έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε όμορφες ιδέες για να στολίσουμε το σπίτι μας. Για όλους εσάς που δε θέλετε να στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο ή που ψάχνετε έναν εναλλακτικό τρόπο διακόσμησης, θα σας παρουσιάσουμε σήμερα δύο φανταστικές ιδέες για να φτιάξετε διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα από ξύλο μόνοι σας.
1η κατασκευή Για την πρώτη κατασκευή θα χρειαστείτε κλαδιά δέντρου, σχοινί, στολίδια, ένα πολύ χοντρό χαρτόνι (ζητήστε το στα βιβλιοπωλεία σαν foam board), ταινίες velcro αυτοκόλλητες και μια καλή κόλλα. Ξεκινήστε κολλώντας το χαρτόνι με τις αυτοκόλλητες ταινίες στον τοίχο. Έπειτα με την κόλλα ή και με αυτοκόλλητες ταινίες κολλήστε τα κομμάτια ξύλου πάνω στο χαρτόνι σε τέτοιο σχήμα ώστε να σχεδιαστεί στον τοίχο σας ένα δέντρο. Περάστε σε κάποια από τα κλαδιά μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και το δέντρο σας είναι έτοιμο. Προσέξτε τα κλαδιά σας να είναι περίπου ομοιόμορφα για να φαίνεται πιο όμορφο το δέντρο σας. Στην κορυφή μπορείτε να προσθέσετε ένα αστέρι ή κάποιο άλλο στολίδι που σας αρέσει.
Το δεντράκι σας θα δείχνει κάπως έτσι!
Το δεντράκι σας θα δείχνει κάπως έτσι!
2η κατασκευή Για τη δεύτερη κατασκευή θα χρειαστείτε κλαδιά σε διάφορα μεγέθη, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λαμπάκια, καρφιά και ένα σφυρί. Σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τοποθετείτε τα κλαδιά σας βάζοντας το πιο φαρδύ κάτω κάτω και τα υπόλοιπα από πάνω σε φθίνουσα πορεία. Περνάτε τα λαμπάκια εναλλάξ στην κάθε άκρη του κάθε κορμού (μια αριστερά και μια δεξιά) και στο τέλος βάζετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αυτό το δέντρο μιας και θα το στερεώσετε στον τοίχο με καρφιά μπορείτε να το κρατήσετε και μετά τα Χριστούγεννα. Βγάζοντας τα στολίδια και τα λαμπάκια μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ραφάκια τα οποία θα διακοσμήσετε με κεράκια και άλλα μικρά διακοσμητικά στοιχεία.
Η 2η κατασκευή! Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο διακόσμησης μπορείτε να μη στολίσετε κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Η 2η κατασκευή! Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο διακόσμησης μπορείτε να μη στολίσετε κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Επιλέξτε έναν τοίχο στο σπίτι σας που είναι άδειος ή αδειάστε ένα τοίχο από έργα τέχνης και κάδρα και τοποθετήστε το όμορφο ξύλινο δεντράκι σας!

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !