Διαβατός Ημαθίας

Αποτελέσματα που άλλαξαν αρκετά τον «χάρτη» της Α1 Ερασιτεχνικής, που σημειώθηκαν κατά την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Διαβατός...
Μπορεί στην κορυφή η τριάδα να παρέμεινε αναλλοίωτη, ωστόσο στην «ουρά» τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν αρκετά τόσο με τη νίκη του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου στον Άραχο όσο και με την ευρεία νίκη του Κεραυνού Επισκοπής στον Διαβατό.
Εκεί μάλιστα, ο Χάρης Παραστατίδης ήταν άκρως εντυπωσιακός, καθώς σημείωσε όλα τα τέρματα της ομάδας του. Από κει και πέρα, όσον αφορά τη μάχη του τίτλου ή των θέσεων των play off (αν δεν επιτευχθεί η διαφορά των 6 βαθμών στους δύο πρωτοπόρους), ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά έκαμψε την αντίσταση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του μετά από 11 αγωνιστικές. Ο «δικέφαλος «αγωνίστηκε για 40 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο, ωστόσο το γκολ του Γιώργου Πατατούκα στο 19′ του έφτασε για να κάνει το 10×10.
Στο…κατόπι η Νίκη Αγκαθιάς, που είδε μεν το Μακροχώρι να ξεκινά δυνατά στα πρώτα λεπτά και να μη «μασάει» κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο ωστόσο βρήκε τις λύσεις στη συνέχεια και έφτασε στο ευρύ 5-0. Δύο τέρματα σημείωσε ο Ευγένης Κίτσας, που έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα.
Μια ακόμη σπουδαία νίκη για τον Άρη Παλαιοχωρίου! Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου έφτασε αισίως τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα και σίγουρα η σημερινή επικράτηση στη Χαρίεσσα είναι εν πολλοίς έργο του Γιώργου Αναστάση, ο οποίος έκανε… πράματα και θάματα! Εκτός του τέρματος με απευθείας φάουλ στο 16′, είχε πολύ καλή παρουσία και δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΧ, που γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα φέτος, πάλεψε για την ισοφάριση, δεν κατάφερε όμως να πάρει το θετικό αποτέλεσμα
Πολύ σημαντική νίκη για τον Αχιλλέα Νάουσας, με το 4ο φετινό γκολ του Πέτρου Μπράτση! Ο αρχηγός των «κυανολεύκων» ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την άλλη πλευρά, η Νέα Γενεά δεν κατάφερε να…ξεκολλήσει από τη 10η θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν δραματικό σε εξέλιξη, οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά όμως ο Αχιλλέας ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος ένα σημαντικό τρίποντο.
Μεγάλο «διπλό» του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου! Ο Φλάβιος Ρόκο ήταν ο…λυτρωτής για τους «πράσινους» και ο άνθρωπος που έδωσε το πρώτο «ροζ φύλλο» στην ομάδα του μετά από τις 7/10/2017 όταν επικράτησε του Ατρόμητου Διαβατού με 1-0. Η Ποντιακή Νεολαία ήταν αυτή που είχε την υπεροχή, τις καλύτερες ευκαιρίες όμως ο Απόλλων ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος.
Το άρθρο είναι της σελίδας sportsup για περισσότερα επισκεφτείτε την σελίδα

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..