Διαβατός Ημαθίας

Φθηνότερα «iPhone X» ετοιμάζει η Apple...


Διαβατός...
Παρόλο που το iPhone X κυκλοφόρησε μόνο πριν δύο εβδομάδες, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει μετά το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus. Χάρη στη βαρύτητα που έχει δώσει η Apple στη νέα συσκευή, έχουμε καταλάβει ότι το iPhone X αποτελεί το μέλλον των smartphones.
Αυτό όμως δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι τα κλασσικά smartphones, αυτά που ξέραμε μέχρι χθες, αποτελούν παρελθόν;
Όπως αποδεικνύεται μάλιστα από τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το μέλλον αποτελεί ένα αντίστοιχο του iPhone τηλέφωνο αλλά με καλύτερη τιμή.
Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η νέα διαρροή του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo η οποία βασίζεται στις διαρροές της περασμένης εβδομάδας γύρω από τα αναβαθμισμένα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν και θα συμβαδίζουν με το iPhone X.
Σύμφωνα με τα όσα λέει, η Apple ετοιμάζει την έκδοση Plus του iPhone X με μια μεγαλύτερη OLED οθόνη 6,5 ιντσών, καθώς και μια αναβάθμιση του τρέχοντος μοντέλου iPhone X το οποίο θα διατηρήσει την οθόνη OLED 5,8 ιντσών.
Το νέο μοντέλο που θα βρίσκεται στο ενδιάμεσο αυτών των δύο high-end συσκευών θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών, το ίδιο home button με το iPhone X, τους απαιτούμενους αισθητήρες για την εφαρμογή του FaceID, αλλά χαμηλότερη τιμή. Ο λόγος είναι πως η οθόνη των 6,1 ιντσών θα χρησιμοποιεί τεχνολογία LCD, αντί για OLED. Έτσι, παρότι μεγαλύτερη, ως OLED θα έχει χαμηλότερη τιμή, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να κοστίζε περίπου τα λεφτά του iPhone 8 δηλαδή 699 δολάρια.
Και αν το μόνο που φαντάζεστε για την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου είναι πως η Apple μέχρι του χρόνου θα έχει εξομαλύνει σφάλματα και τυχόν προβλήματα στην παραγωγή, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πως η ενσωμάτωση της εν λόγω τεχνολογίας και στα νέα τρία μοντέλα θα φέρει νέες οικονομίες κλίμακας συμβάλλοντας στην χαμηλότερη τιμολόγηση ανά συσκευή. Παράλληλα όμως θα προωθήσει και την νέα τεχνολογία αιχμής της εταιρείας, συμβάλλοντας στο να κερδιθεί το στοίχημα για ακόμα καλύτερες πωλήσεις.

πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..