Διαβατός Ημαθίας

Feng Shui για να έρθει η αγάπη στη ζωή σας!


Διαβατός...
Μια από τις πιο διαδεδομένες χρήσεις του φενγκ σούι είναι το να φέρνει στη ζωή μας τον έρωτα. Δημιουργώντας μέσα στο σπίτι σας όλη την απαραίτητη θετική ενέργεια, μπορείτε να καλέσετε την αγάπη στη ζωή σας.

Ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας ίσως και να μην είναι τόσο μακριά. Ίσως να αρκεί μια κίνηση από τη μεριά σας για να τον προσελκύσει. Μια κίνηση που να έχει να κάνει με τις εσωτερικές και εξωτερικές εκείνες «παρεμβάσεις» που θα σας φέρουν σε συντονισμό με την ενέργεια της αγάπης.
Πιθανόν να δυσκολεύεστε να καταλάβετε πώς με μια διαφορετική διαμόρφωση στον χώρο σας θα βελτιώσετε την ερωτική σας τύχη. Όμως η πείρα από όλους όσους ασκούν το φενγκ σούι και πιστεύουν σε αυτό, το έχει αποδείξει. Δημιουργώντας την κατάλληλη προδιάθεση και βεβαιότητα μέσα σας, κάνετε να έρθει στη ζωή σας αυτό που ονειρεύεστε. Αλλά και, στην αντίθετη περίπτωση, προσελκύετε αυτό που απεύχεστε. Έτσι, αν πιστεύετε πως για εσάς δεν υπάρχει περιθώριο για ευτυχία, μην περιμένετε να σας έρθει. Αλλά αν έχετε τη βεβαιότητα πως τη δικαιούστε, αργά ή γρήγορα, και όταν πρώτα εσείς μέσα σας θα είστε έτοιμοι να τη δεχτείτε, θα σας επισκεφτεί.
Μη σκέφτεστε αρνητικά, αφήστε κατά μέρος τον φόβο, την καχυποψία, όλα τα αρνητικά συναισθήματα από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Αν η προηγούμενη σχέση σας απέτυχε, αυτό δεν προοιωνίζει κάτι παρόμοιο για το μέλλον. Στο χέρι σας είναι η επόμενη σχέση να είναι η καλύτερη της ζωής σας. Να θυμάστε ότι για να πετύχουν τα γιατρικά του φενγκ σούι χρειάζεται πάνω απ’ όλα να πιστεύετε ότι θα έχουν αποτέλεσμα, όχι γιατί είναι κάποιου είδους …μαγεία, αλλά γιατί δικαιούστε στη ζωή σας την καλοτυχία, στον έρωτα και οπουδήποτε αλλού. Ξεκινήστε λοιπόν να τη διεκδικήσετε, ρυθμίζοντας και την εσωτερική σας στάση και το περιβάλλον σας, που άλλωστε αντικατοπτρίζει το πώς αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας.
Αλήθεια, πώς τον/την θέλετε;
Το πρώτο μυστικό για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε, όχι μόνο ένα σύντροφο αλλά και οτιδήποτε άλλο, είναι να έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι και πώς θα είναι. Αν υπάρχει ήδη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, βεβαιωθείτε πως είναι πραγματικά το άτομο που θέλετε και δεν το εξιδανικεύετε, μέσα από την επιθυμία σας να ξεφύγετε από τη μοναξιά. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να απογοητευτείτε και πάλι.
Αν δεν έχετε κάποιο άτομο στο μυαλό σας, σκεφτείτε πώς θα θέλατε να είναι ο μελλοντικός σας σύντροφος. Φανταστείτε τον (ή την) με κάθε λεπτομέρεια: την εμφάνισή του, την κατάστασή του, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά του. Μπορείτε και να γράψετε σε ένα χαρτί αυτή την περιγραφή του. Θα σας βοηθήσει και να δώσετε πιο ξεκάθαρη μορφή στην επιθυμία σας. Εννοείται ότι θα πρέπει να κρατήσετε τις προσδοκίες σας σε ρεαλιστικά επίπεδα. Και δώστε έμφαση στα πράγματα που έχουν περισσότερη σημασία για μια αρμονική σχέση, δηλαδή στο να ταιριάζετε στον χαρακτήρα, στη νοοτροπία, στις προτιμήσεις, στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή, παρά στην εμφάνισή του ή στο τι είδους …αυτοκίνητο θέλετε να οδηγεί. Όταν τελειώσετε με την περιγραφή σας, βάλτε το χαρτί σε έναν κόκκινο φάκελο και φυλάξτε το σε κάποιο σημείο στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού ή της κρεβατοκάμαράς σας, τον προσανατολισμό που, σύμφωνα με το φενγκ σούι, συνδέεται με τον έρωτα και τον γάμο.
Από κει και πέρα, το καλύτερο είναι να μην αφήσετε να σας γίνεται έμμονη ιδέα. Μην πηγαίνετε οπουδήποτε έχοντας μόνο στο μυαλό σας το πώς θα κάνετε μια ερωτική γνωριμία. Όλη αυτή η αγχωμένη προσδοκία μπλοκάρει την ενέργειά σας και έχει το αντίθετο αποτέλεσμα: να μη γίνεται αυτό που θέλετε. Συνεχίστε τη ζωή σας κανονικά, με τις φιλίες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά σας. Χαλαρώστε! Και έχετε εμπιστοσύνη ότι αυτό που θέλετε θα έρθει.
Ετοιμάστε το σπίτι σας για την αγάπη
Το φενγκ σούι σας δίνει πολλές ιδέες ως προς τις επεμβάσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας, για να φέρετε την ενέργεια του έρωτα. Πρώτα απ’ όλα είναι βασικό να διατηρείτε όλο το σπίτι και ιδίως την κρεβατοκάμαρα σε καλή κατάσταση, τακτοποιημένο και καθαρό, σαν να περιμένετε να υποδεχτείτε τον σύντροφο των ονείρων σας. Το ίδιο ισχύει και για εσάς, την εμφάνισή σας. Εντάξει, δεν χρειάζεται, αναλόγως φύλου, να κυκλοφορείτε μέσα στο σπίτι με ψηλοτάκουνα και σέξι νεγκλιζέ ή να είστε διαρκώς φρεσκοξυρισμένος και παρφουμαρισμένος. Αλλά τουλάχιστον να φροντίζετε τόσο το παρουσιαστικό σας, έστω κι αν δεν πρόκειται να σας δει κανείς ώστε, υπό οιεσδήποτε συνθήκες, να μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα σας χωρίς να βρεθείτε σε αμηχανία. (Πού ξέρετε, μπορεί να είναι ο υπέροχος γείτονας ή η καταπληκτική γειτόνισσα που μόλις μετακόμισε!).
Μερικά απλά μυστικά στη διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να λειτουργήσουν πολύ αποτελεσματικά:
Η διακόσμηση του σπιτιού σας καλό είναι να μην εκπροσωπεί μόνο το δικό σας φύλο, να δείχνει δηλαδή υπερβολικά αρρενωπή ή κοριτσίστικη. Δώστε της έναν πιο ουδέτερο ή μάλλον… αμφίφυλο τόνο. Έτσι αφήνετε περιθώριο όταν μπαίνει ένα πρόσωπο του αντίθετου φύλου εκεί μέσα να νιώσει καλοδεχούμενο, συμβολικά αλλά και κυριολεκτικά.
Η νοτιοδυτική πλευρά στο σπίτι σας δεν πρέπει να έχει αντικείμενα ή έπιπλα χαλασμένα, σπασμένα και γενικά σε κακή κατάσταση. Κάτι που δεν είναι πια λειτουργικό, όσο όμορφο κι αν δείχνει (π.χ. ένα χαλασμένο επιτραπέζιο ρολόι αντίκα) προκαλεί δυσλειτουργία και στον τομέα της ζωής σας που συνδέεται με αυτό το μέρος του σπιτιού, δηλαδή τον ερωτικό. Το ίδιο ισχύει και για την κρεβατοκάμαρα.
Στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού ή οποιουδήποτε δωματίου μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα σε ζευγάρια, π.χ. δυο πουλιά ή δυο κρυστάλλινες ή κεραμικές καρδιές. Και οι κρύσταλλοι, ιδίως όσοι έχουν ροζ χρώμα, όπως ο ροζ χαλαζίας, ο ροδοχρωσίτης, ο ροδονίτης, οροζ τουρμαλίνης, ο ροζ κουνζίτης είναι καλοί μαγνήτες της αγάπης.
Ένα κλασικό γούρι για τον έρωτα θεωρείται το ζευγάρι με τις πάπιες. Τοποθετήστε τις έτσι που να κοιτάζουν η μία την άλλη, για να τραβήξετε την προσοχή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει.
Επίσης αν στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού είναι το καθιστικό ή η τραπεζαρία, μπορείτε να βάλετε για φωτιστικό έναν πολυέλαιο. Τα κρυσταλλάκια προσελκύουν θετική ενέργεια και πολλαπλασιάζουν το φως.
Το φως είναι γενικά μαγνήτης ενέργειας. Μια συμβουλή του φενγκ σούι λέει, αν θέλετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον κάποιου προσώπου, είναι να ανάβετε καθημερινά ένα φως στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού ή του υπνοδωματίου σας, για τρεις ώρες επί 49 μέρες. Αλλά μην παραλείψετε καμιά μέρα, γιατί μετά θα πρέπει να ξαναρχίσετε από το ένα!
Βάλτε σε διάφορα σημεία του σπιτιού, πλην της κρεβατοκάμαρας, φωτογραφίες σας με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς, σε ευχάριστες περιστάσεις. Θα σας θυμίζουν κάθε στιγμή πως είστε ένας άνθρωπος που αγαπά και αγαπιέται. Προσοχή: Οι φωτογραφίες με παλιές αγάπες αποκλείονται, αν θέλετε να φέρετε καινούργιο έρωτα στη ζωή σας.
Εξαφανίστε τις. Ο λόγος που δεν πρέπει να βάζετε φωτογραφίες άλλων στην κρεβατοκάμαρα, όσο κι αν πρόκειται για αγαπημένα πρόσωπα, είναι ότι αυτό το δωμάτιο οφείλει να προορίζεται μόνο για έρωτα.
Αν έχετε κήπο ή μπαλκόνι, βάλτε φυτά που κάνουν κόκκινα και ροζ λουλούδια. Οι κόκκινες τουλίπες και τα γεράνια θεωρούνται γούρικα για την αγάπη. Αν έχετε λουλούδια σε βάζα μέσα στο σπίτι, φροντίστε να είναι πάντα φρέσκα και να αλλάζετε το νερό τους καθημερινά.
Το φενγκ σούι δεν σνομπάρει καθόλου τα ψεύτικα άνθη. Πραγματικά, μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφες απομιμήσεις που δεν ξεχωρίζουν από αληθινά. Θα πρέπει όμως να μην τα αφήνετε να σκονίζονται. Τα λουλούδια που απαγορεύονται… δια ροπάλου στο φενγκ σούι είναι τα αποξηραμένα, γιατί θεωρούνται κάτι νεκρό, με πολύ αρνητική ενέργεια.
Προετοιμάστε την ερωτική σας φωλιά
Το υπνοδωμάτιό σας είναι πολύ σημαντικό για τη δημιουργία της ενέργειας που προσελκύει τον έρωτα. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, πρέπει να το έχετε τακτοποιημένο, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να μπει κανένας άλλος εκτός από σας. Αντίθετα, η νοοτροπία «και ποιος θα το δει;» λειτουργεί απαγορευτικά και δημιουργεί πρώτα σε εσάς μια αίσθηση παραίτησης!
Μην έχετε στην κρεβατοκάμαρα πίνακες ή φωτογραφίες με μελαγχολικό τόνο ή που να παριστάνουν μοναχικά πρόσωπα. Ούτε καν το υπέροχο δικό σας πορτρέτο. Βάλτε το σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού. Προτιμήστε εικόνες που να αποπνέουν χαρά, αισιοδοξία και γαλήνη, καθώς και απεικονίσεις ζευγαριών, με ανθρώπους ή και με ζωάκια (αλλά όχι με στάσεις που ο ένας ή και οι δύο να έχουν στραμμένη πλάτη στον άλλο!).
Αν κοιμάστε σε διπλό ή ημίδιπλο κρεβάτι, βάζετε δύο μαξιλάρια, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μόνο το ένα στον ύπνο. Το κρεβάτι σας δεν πρέπει να είναι κολλημένο στον τοίχο από τη μια πλευρά του, αλλά να είναι προσβάσιμο και από τις δυο μεριές. Επιπλέον, να έχει στα πλάγια δύο κομοδίνα. Κατά διαστήματα ανάβετε επάνω στο καθένα τους από ένα κόκκινο ή ροζ κερί και αφήνετέ το να καίει για λίγη ώρα.
Πίσω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, στο πόμολο, δέστε δυο κόκκινες κορδέλες. Θεωρείται πιο γούρικο αν έχουν μήκος 9 εκατοστά ή κάποιο πολλαπλάσιο του 9 (18 ή 27εκ.).
Κάντε χώρο για να μπει κάποιος στη ζωή σας όχι μόνο συμβολικά αλλά και κυριολεκτικά: Αδειάστε ένα μέρος της ντουλάπας σας, κάποιο συρτάρι, ένα μέρος στο κομοδίνο, σαν να πρόκειται να έρθει κάποιος και να τον χρειαστεί. Και μην σκεφτείτε πως δεν έχετε χώρο. Δηλαδή, αν αύριο ερχόταν το πρόσωπο των ονείρων σας, πού θα έβαζε τα πράγματά του;
Ανοιχτείτε στην προοπτική του έρωτα
Αν δεν διώξετε από τα ζωή σας το παλιό, δεν υπάρχει χώρος για να μπει το καινούργιο. Αυτή η φράση, ιδίως στον έρωτα, κρύβει περισσότερη αλήθεια απ’ όση φαντάζεστε. Αν έχετε κολλήσει στην προηγούμενη σχέση σας και αν σκέφτεστε με πίκρα τον χωρισμό, καμιά καινούργια κατάσταση με διάρκεια και ουσία δεν θα μπει στη ζωή σας.
Από την άλλη, μπορεί να έχετε κολλήσει στο «ο έρωτας με έρωτα περνάει» και να επιδιώκετε σπασμωδικά την καινούργια σχέση, για να ξεχάσετε την παλιά. Αποτέλεσμα; Μπλοκάρετε όλη τη θετική ενέργεια που θα μπορούσε να φέρει κάτι όμορφο στη ζωή σας.
Βήμα πρώτο και κύριο: Απαλλαγείτε από το παρελθόν. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πατήσετε ένα πλήκτρο delete στη μνήμη σας, θα βοηθηθείτε αν εξαφανίσετε όλα τα αντικείμενα, δώρα, αναμνηστικά που να θυμίζουν την παλιά σχέση. Ξεφορτωθείτε τα, πετάξτε τα ή αν, μπορούν να ευχαριστήσουν κάποιον άλλο, χαρίστε τα (αλλά όχι κάπου όπου να τα βλέπετε). Κάψτε τα παλιά γράμματα και φωτογραφίες στον νεροχύτη και αφήστε τη βρύση να τρέξει, για να τα παρασύρει το νερό… στον αγύριστο.
Κάντε έναν ενεργειακό καθαρισμό στο υπνοδωμάτιό σας, καίγοντας λιβάνι ή ένα κλαδάκι φασκόμηλο. Στη συνέχεια αερίστε καλά το δωμάτιο και φρόντισε να το αερίζετε καλά, σε καθημερινή βάση για ένα τρίμηνο, ώστε να φύγει η ενέργεια της παλιάς σχέσης.
Καλό θα ήταν να μπορούσατε να αντικαταστήσετε και το στρώμα σας. Αν αυτό δεν γίνεται, ρίξτε επάνω του ξερό φασκόμηλο και αλάτι, το οποίο θα σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα. Έτσι καθαρίζεται ενεργειακά. Αγοράστε καινούργια σεντόνια, σε τόνους του ροζ και του πράσινου, των χρωμάτων που βοηθούν να γιατρευτεί μια πονεμένη καρδιά.
Μπορείτε γενικά να βάλετε μέσα στο σπίτι σας το ροζ χρώμα, που βοηθά να βλέπετε τη ζωή ρόδινη. Επίσης να ξέρετε ότι, αν φορέσετε ροζ σε μια συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, βοηθά να αναθερμάνετε τη σχέση σας μαζί του. Αν είστε άντρας, αρκεί και μια γραβάτα.
Επίσης το πράσινο και το γαλάζιο χρώμα, στον χώρο ή στο ντύσιμό σας, βοηθούν να εναρμονίζεστε με τη ροή των πραγμάτων και να δέχεστε καλύτερα τη ζωή.
Όταν περνάτε δύσκολες καταστάσεις και αισθάνεστε ανασφάλεια, βάλτε σε κάποιο εσωτερικό ή εξωτερικό σημείο του σπιτιού σας ένα μεγάλο και βαρύ αντικείμενο, όπως ένα άγαλμα ή ένα πήλινο κιούπι. Θα σας δώσει μια αίσθηση σταθερότητας αλλά και θα σας ενισχύσει την υπομονή.
Αν κοιμάστε σε διπλό κρεβάτι, να χρησιμοποιείτε εναλλάξ και τις δυο πλευρές. Κι αν μένετε μόνος, παρόλο που μπορεί να έχετε την αγαπημένη σας θέση στο τραπέζι όπου τρώτε και στον καναπέ, επιδιώξτε να χρησιμοποιείτε διαδοχικά όλα τα καθίσματα. Αυτό προσκαλεί συμβολικά για να έρθει και κάποιος άλλος, να μοιραστεί τον χώρο σας.
Και, μιλώντας για καθίσματα: Βγήκατε ραντεβού με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Αν πάτε σε εστιατόριο ή καφετέρια, αφήστε τον (ή την) να καθίσει στην «κυριαρχική» θέση του φενγκ σούι, εκείνη που αντικρίζει την είσοδο ή έχει την πλάτη στον τοίχο. Αυτό του δίνει μια αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας και άνεσης, και μπορεί να συμπεριφερθεί πιο τολμηρά.
Θέλετε να πείτε κάτι σε κάποιον που σας ενδιαφέρει, αλλά διστάζετε ή αμφιβάλλετε αν θα πρέπει; Γράψτε του τα όλα σε ένα γράμμα, και φυλάξτε το στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού ή της κρεβατοκάμαρας. Αφήστε το για δεκαπέντε μέρες. Και μετά ξανασκεφτείτε το πιο ώριμα και …ακολουθήστε την καρδιά σας.
Το φενγκ σούι της καρδιάς
Φενγκ σούι δεν κάνετε μόνο στον χώρο σας αλλά και μέσα σας, στην καρδιά σας. Να ξέρετε ότι το όμοιο ελκύει το όμοιο. Όση περισσότερη θετική ενέργεια έχετε μέσα σας, τόση ευτυχία θα προσελκύετε.
Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την αγάπη, είναι να την προσφέρετε. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο, αυτά που δίνουμε στους άλλους, μας ανταποδίδονται, ακόμα κι αν δεν προέρχονται από τα ίδια άτομα στα οποία τα δώσαμε. Φροντίστε λοιπόν να προσφέρετε απλόχερα το ενδιαφέρον σας, τη φροντίδα σας, την τρυφερότητά σας, τον χρόνο σας στους άλλους. Ένα πλάσμα που ξέρει να αγαπά, αγαπιέται κιόλας.
Η ευτυχία είναι μεταδοτική. Όπως και η αισιοδοξία. Κάντε παρέα με άτομα που έχουν θετική αντιμετώπιση στη ζωή. Που έχουν μια ευτυχισμένη σχέση, χωρίς όμως να τους φθονείτε. Παίρνετέ τους σαν παράδειγμα και να σκέφτεστε ότι σύντομα θα βρείτε κι εσείς το δικό σας ταίρι. Αποφύγετε τους μοναχικούς που διαρκώς μιζεριάζουν και κλαίνε τη μοίρα τους ή έχουν την αντιμετώπιση «όλοι/όλες είναι τα ίδια χάλια». Η ανακούφιση που νιώθετε με τους… ομοιοπαθείς είναι μόνο προσωρινή. Απλώς ενισχύετε την απαισιοδοξία μέσα σας.
Μη διηγείστε πέρα-δώθε τις ερωτικές σας ατυχίες. Ούτε να τις αναμασάτε μέσα στο μυαλό σας. Όταν αφηγούμαστε ένα δυσάρεστο ή τραυματικό γεγονός είναι σαν να το ξαναζούμε. Ακόμα κι όταν απλώς το θυμόμαστε. Και αυτό έχει αποδειχθεί επιστημονικά! Ο εγκέφαλός μας αντιδρά ακριβώς όπως όταν συνέβη. Είναι σαν να ρίχνετε μόνος σας ψυχολογικά τον εαυτό σας. Να «σας» υπενθυμίζετε κάθε φορά πόσες δυστυχίες σας βρήκαν και άρα, γιατί να μη σας βρουν κι άλλες; Μην μπλέκετε σε τέτοιες παγίδες του μυαλού.
Όταν στέκεστε μπροστά σε έναν καθρέφτη για την καθημερινή σας τουαλέτα, ακόμα κι όταν περνάτε από μπροστά, να χαμογελάτε στο είδωλό σας. Θα δείτε πώς αυτομάτως αλλάζει το κέφι σας. Κι όταν κάνετε ντους, να φαντάζεστε ότι το νερό ξεπλένει από πάνω σας όλες τις αρνητικές επιρροές που σας εμποδίζουν να βρείτε την ευτυχία.
Τέλος, να θυμάστε πως όλες οι επεμβάσεις του φενγκ σούι πρέπει να γίνονται με αισιοδοξία και πίστη. Την ώρα που κάνετε κάτι, να φαντάζεστε πως αυτό που θέλετε έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Να το βλέπετε ολοζώντανο με τα μάτια του μυαλού σας. Μην κάνετε όλες τις επεμβάσεις μαζί, αλλά σταδιακά, για να μπορεί να σταθεροποιείται η ενέργεια. Και έχετε υπομονή, χωρίς να απογοητεύεστε, γιατί χρειάζεται και κάποιος χρόνος για να λειτουργήσουν.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ